Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Hyves te koop

Geschreven door Lisanne op 01/05/2008
Dat hyves populair is moge duidelijk zijn. Maar dat er ook geld mee te verdienen viel, was bij mij niet bekend. Onlangs heeft de twintigjarige Eling Groot Rouwen de inlogcode van een hyve verkocht voor duizend euro. [Hippe Tekenfilmseries Van Vroegh]
De hyve Hippe Tekenfilmseries Van Vroegh heeft maar liefst 127.069 leden, en het worden er iedere dag meer. De naam zegt het al: de hyve verheerlijkt de tekenfilmseries van vroeger, zoals Dommel, Boes, Ovide, Wicky de Vicking en Barbapapa. Op de hyve staat vermeld dat de jeugd van tegenwoordig wordt verpauperd met kansloosheid als Dragonball Z. Vroegh was er tenminste nog kwaliteitstelevisie voor de jeugd.

[Het valt niet te ontkennen...]
En laten we eerlijk zijn: vroegh waren de series toch ook leuker? Het is zo zonde dat Bommel van de buis is gehaald, en dat we de snorkels niet meer zien zoals toen... Want als ik aan die tekenfilmpjes denk, dan voel ik me gelukkig, jong en onbezonnen.

[Geld waard]
Dus ik snap wel waarom deze hyve geld waard is. Zonder schaamte herinneringen ophalen met de plaatjes, meedoen aan polls zoals ?wat is de leukste tekenfilmserie van vroeger??, genieten van de filmpjes over 'Budgie De Kleine Helikopter' en samen met anderen eindeloos krabbelen over de Gummiberen.

 
  • Reactie door Ikke op 22/04/2009
    Met dit bericht ben ik het volledig eens. Maar geld alleen al voor een inlogcode?! Hyves is onwijs leuk en populair, je wordt er heel sociaal door. Al die programma's van vroeger zijn ook heel leuk. We leven in de toekomst. We kunnen alles doen wat we willen en daar gaat onze samenleving van kapot. Vooral met geld, alleen al betalen voor goede cijfers! Je doet het toch voor jezelf? Geld maakt niet gelukkig..Zeggen ze. Dat klopt helemaal!!!
  • Reactie door Soufian op 25/04/2009
    DBZ Ownz!!!!!!!!!!!