Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Krezip plugt het in!

Geschreven door Kimberley op 02/05/2008
Het nieuwe album ?plug it in? van Krezip had geen toepasselijkere naam kunnen krijgen. Nadat je het een keertje hebt geluisterd, kun je niets anders doen dan het op repeat te zetten en nog een keer in te ?pluggen?. Jaqueline, Anne, Jan Peter, Annelies, Joost en Bram zijn er weer in geslaagd ons helemaal mee te sleuren in hun rock!Voor zover het kan is ?Plug it in? een nog beter album geworden dan die van 2005, (?What are you waiting for?). Natuurlijk staan er al nummers op die we kennen van de radio (zoals de titelsong ?plug it in? en ?All my life? of ?Everybody?s gotta learn sometime?)die heerlijk zijn om mee te blren. Normale mensen kunnen nou eenmaal niet naar het refrein van de titelsong ?plug it in? luisteren zonder dat hun voeten vrolijk meedansen.

Maar sommige (nog) niet uitgebrachte singles zijn zelfs mooier! Zoals het rustige nummer ?Ordinary Day?, of de funky single ?Easy way out?. Het is dan ook geen wonder dat het nieuwe album meteen alwas genomineerd voor een 3FM Award en de Krezip zelf de award voor beste band binnen sleepte.

Krezip brengt iets nieuws met hun album, wat toch helemaal Krezip is:goede rock- en popmuziek van Hollandse bodem!

 
  • Reactie door M op 07/05/2008
    Krezip was z gaaf op het bevrijdingsfestival! :D
  • Reactie door Marion op 13/05/2008
    Krezip heeft gewoon supergave nummers.!! Better off is ook heel mooi, net als Fine en Mine.. :D
  • Reactie door Vera op 17/05/2008
    Ja, geweldig album en geweldige band!