Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Boek: Bastaardsuiker - Arjen Lubach

Geschreven door Suzan op 24/04/2008
Ik knalde tegen een juffrouw op. Ze leek niet gerriteerd. ?Is het boek leuk?? vroeg ze. Ik keek naar mijn boek, dat de botsing had veroorzaakt doordat het mijn aandacht had opgeist. ?Ja.? Dat was precies de reden waarom ik door het gematigd drukke centrum liep, terwijl ik het boek las. Lees verder.Thuis heb ik het uitgelezen: Bastaardsuiker van Arjen Lubach. Het is zijn tweede boek; hij debuteerde in 2006 met ?Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend?. Bastaardsuiker bevat prachtige beschrijvingen waar je kippenvel van krijgt, situaties die triest zijn maar je toch laten lachen, en ondanks de vele tijdsverspringingen en afwisseling in het boek blijft het fijn leesbaar.

?Ik heb buikpijn,? zei Emma.?Waarvan?? vroeg ik.?Van alle woorden die ik heb ingeslikt,? zei ze.

De verhaallijnen wisselen elkaar precies op het juiste moment af waardoor de spanning hoog oploopt, en je het boek eigenlijk in n adem wilt uitlezen. Ik heb het in twee ademen uitgelezen. Bovenaan kun je de trailer van het boek bekijken, wie plaatst het eerste boekverslag op Scholieren.com?

Update: Boekverslag van Kees. 
 • Reactie door Kees van der Pol op 26/04/2008
  Natuurlijk wordt er zo spoedig mogelijk een boekverslag van Bastaardsuiker op deze site geplaatst.
 • Reactie door Kees van der Pol op 28/04/2008
  Sterker nog, sinds vandaag (28 april) staat het boekverslag op onze site
 • Reactie door lnikje op 28/04/2008
  linkje?
 • Reactie door Berend op 28/04/2008
  zie update...