Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

BEEB: Ladies Decision

Geschreven door Scholieren.com op 21/04/2008
Weet je het nog? BEEB (Begin een eigen band) is speciaal voor jonge muzikanten uit de provincie Utrecht. Ze willen het voor hun makkelijker maken om in een band te spelen. Ladies Decision is n van de bands die meedoet aan het project en zal de komende maanden gevolgd worden door Scholieren.com. De enige, echte, Scholieren.com-band. Oh jah? Wie zijn dat dan? [Ladies decision?]
Ladies Decision is begonnen als 'Trash' maar na wat veranderingen bestaan de band nu uit zes meiden van 15 tot 19 jaar. Sinds twee maanden zijn we bij elkaar in de huidige samenstelling met Manou (bass), Myriam (gitaar), Nadja (drums), Sascha (toetsen), Shelby (zang) en Floor (zang).

We zijn begonnen met het spelen van covers maar zijn hard bezig met het schrijven van eigen nummers, waarvan er n af is en al te horen was bij onze optredens in Utrecht en Baarn. Onze muziek is misschien samen te vatten als 'rock', maar voor het echte oordeel zal je zelf moeten gaan luisteren. We houden jullie op de hoogte van de komende optredens!!

[Hoe komen jullie bij BEEB terecht?]
[plaatje:2]Op een zonnige morgen werd mijn aandacht plots gegrepen door een stukje in de Baarnsche Courant (onze plaatselijke krant) over BEEB. Je kon je, samen met je band, opgeven voor dit project en om samen met de BEEB-coaches te werken aan bijvoorbeeld het schrijven van nummers en het samenspel. Wij hebben meegedaan en de eerste dag was zeer gezellig en tevens leerzaam. Aan het eind van de dag hebben we ons met alle deelnemers op het podium gepropt en een nummer gespeelt. Ook hebben we aan dit alles twee geweldige bandcoaches overgehouden!!

[Hebben jullie er iets aan?]
Met behulp van die coaches zijn we nog snel gaan werken aan onze muziek, aangezien we een week later een optreden hadden in de Stadsschouwburg in Utrecht en twee weken daarna in de Boemerang te Baarn. Allebei de optredens zijn gelukkig sper verlopen en we kunnen niet wachten tot we binnenkort weer op het podium staan!!

Scholieren.com gaat Ladies Decision de komende maanden volgen. Zo gaan we binnenkort kijken bij de repetities en zullen de meiden een weblog bijhouden. Wil je meer van ze weten? Kijk dan snel op de website van de band!

 
 • Reactie door gus op 21/04/2008
  Wauw! Wat een knappe band.
 • Reactie door my name ......... op 22/04/2008
  leuk voor jullie zeg!!!!!!!! :p
 • Reactie door peetsss op 23/04/2008
  cool hoor
 • Reactie door Maurits op 24/04/2008
  hotties(A)
 • Reactie door lotte_kuh.XX op 24/04/2008
  vetjes:P
 • Reactie door jwz op 05/05/2008
  jaa der zit potentie in xD
 • Reactie door Lisanne op 14/05/2008
  coowl!
 • Reactie door max op 05/06/2008
  manou is echt super tof ^^