Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Zomerhitte

Geschreven door Suzan op 26/03/2008
De lente begint bijna, dus het is tijd voor: zomerhitte! Eindelijk is het boekenweekgeschenk uit 2005, geschreven door Jan Wolkers verfilmd. Vorige week was de premire in bioscoop Tuschinski in Amsterdam. En als we aan Zomerhitte denken, denken we natuurlijk aan Sophie Hilbrand die zich schaamteloos gaat bevredigen voor de neus van haar vriend Waldemar Torenstra n nu dus voor het oog van heel geinteresseerd Nederland.

Het filmverhaal gaat over fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) en studente Kathleen (Sophie Hilbrand). Als Bob ontdekt dat Kathleen betrokken is bij drugssmokkel, komt de liefde tussen de twee onder druk te staan en zijn ze hun leven niet meer zeker. Het boekenweekgeschenk is geweldig, dus: allemaal zien deze film!

 
 • Reactie door Ewout op 26/03/2008
  echt slecht en oversekst
 • Reactie door Ewout op 26/03/2008
  Ewout is cool
 • Reactie door Suzan op 27/03/2008
  Ik moet zeggen dat ik het boek mooier vond dan de film. Vooral de masturbatiescene waar oh zoveel ophef over was, was een tegenvaller. Misschien moeten we maar gewoon de boeken koesteren(:
 • Reactie door halime op 27/03/2008
  o gosh:o wat een oversekste ding man! heb je geen schaamte of zo?:O:P
 • Reactie door Tsjaa&Ehm op 22/05/2009
  Zeg Ehm..zullen wij ook es naar die film gaan? Ehm: IS GOED TSJAA!