Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Ogen open in het Stedelijk

Geschreven door Duco op 24/03/2008
Het Stedelijk Museum Amsterdam heeft de afgelopen jaren een aantal indrukwekkende aankopen gedaan. Tot 1 juni zijn de nieuwste kunstaanwinsten te bewonderen in de tentoonstelling Eyes Wide Open. Erg leuk om even langs te gaan als je net als ik op een regenachtige zondag wat afleiding zoekt.
Zo kun je ondere andere genieten van een film van videokunstenares Martha Colburn, getiteld Destiny Manifesto. Ze toont de Amerikaanse oorlogslust door westernoorlogen met schilderingen om te toveren in Iraakse slagvelden. Om de hele film te kijken, moet je maar snel een bezoek brengen aan Amsterdam!


 
  • Reactie door Suzan op 27/03/2008
    Dat was een hl toffe 'film'.