Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Harry Potter 7,5...

Geschreven door Kimberley op 25/03/2008
Eigenlijk ben ik net aan het afkicken van de boeken en wen ik er als enorme Potter-fan net aan dat er nog maar twee films uit komen. Nul boeken, twee films en dan is het cht over. Of toch niet, ik werd gelukkig weer blij verrast: de film voor het boek Harry Potter and the Deathly Hallows, of: Relieken van de dood) <b>zal in tween worden gesplitst!</b> Een extra film!

Geldklopperij of niet? [All about the money?]
De grote vraag is natuurlijk waarom ze het doen: proberen ze het geweldige verhaal nog wat verder uit te melken door iedereen twee bioscoopkaartjes te laten betalen of is het echt omdat er te veel gebeurt voor n film?

Volgens WB zelf is het natuurlijk het laatste. ?In tegenstelling tot de andere boeken kun je geen sub-plots weghalen. Uit de vorige films konden we de S.H.I.T van Hermelien en de stukken van Ron die Zwerkbal speelt verwijderen. Maar bij deel 7 moet gewoon alles erin.?

Daniel Radcliffe, die Harry Potter speelt vanaf het begin, is het daarmee eens. "Er waren in de andere boeken altijd sub-verhalen, die makkelijk weg te laten waren, hoewel sommige fans dit nog steeds verschrikkelijk vonden, maar het 7e boek heeft geen zij-verhalen.?

[Nog even geduld]
Hoewel ze dus toegeven dat je het maar als n verhaal kan zien, moeten ze het dus toch gaan verdelen in twee films. Ik ben erg benieuwd waar ze dan het eerste deel laten ophouden en het tweede deel laten beginnen?..

Gelukkig hebben de filmmakers alle tijd om dat uit te vogelen. Harry Potter and the Deathly Hallows Deel 1 zal pas in November 2010 in de bioscopen te zien zijn, terwijl deel 2 een half jaar later komt, in Mei 2011! In die tussentijd is er voor ons fans nog Harry Potter and the Half-blood Prince om naar uit te kijken aankomende herfst...

 
 • Reactie door halime op 25/03/2008
  ik ben helemaal gek op Daniel Radcliffe(L) hij is een topacteur(K) ik heb alle HP boeken uit en nu nog naar de films:P
 • Reactie door sonja op 26/03/2008
  hoi coole sierie hoor
 • Reactie door ik natuurlijk op 07/04/2008
  extra veel snape!!! joepi!!
 • Reactie door raymond op 14/08/2009
  hooiii, ik ben net zoals jij een enorme harry potter fan. ben naar alle filmen geweest lees alle boeken in een week uit en spaar alles van harry potter.Mijn ouders zeggen altijd maar dat ik een dure hobby heb. mijn ouders zijn ook boos als ik erover praat in de familie. Greets..Raymond