Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Idols uit de oude doos

Geschreven door KimH op 14/03/2008
Sinds Brabants trots Nikki Kerkhof met 62% de finale van Idols 4 heeft gewonnen, schreeuwt half Nederland ineens dat de grootste ster sinds Elvis Presley?s hoogtijdagen is ontdekt. Vooral jurylid Gordon is mateloos enthousiast: "Ik hoop dat familie en vrienden van Nikki beseffen dat de oude Nikki nooit meer terugkomt. Ze gaat een grote ster worden, let maar op!". Maar hoe zijn de vorige (bijna-)winnaars van talentenjachten eigenlijk opgedroogd? Getransformeerd tot mega-idool of gedegradeerd tot eendagsvlieg? [Jamai]
In 2003 was hij nog de ?brillen zijn hip?-trendsetter, anno 2008 is hij vooral werkzaam als vriendje van Ron ?Tarzan? Link. Hij heeft nog een paar succesvolle albums geproduceerd, maar sindsdien heeft hij zich verscholen in het musicalwereldje. Meneer Loman doet nu wat hij leuk vindt, maar een echt idool? Fans zijn momenteel ver te zoeken?

[Jim]
Zijn babyface is verdwenen, zijn pukkels zijn aan het opdrogen en zijn zangstem is nog steeds in positieve ontwikkeling: Jim is er nog, en hoe! Zijn zevenentachtigduizend Hyves-vriendjes en bijna wekelijkse optredens laten zien dat Jim nog lang niet tot B-ster is gedegradeerd. Hoewel Jim zijn heil in musicals lijkt te hebben gevonden, heeft hij in tegenstelling tot Jamai nog steeds gillende meisjes in zijn voortuin liggen. Geen winnaar dus, maar wl een idool!

[Boris]
Zijn single werd platina en zijn eerste album veranderde in goud, maar sindsdien hebben we weinig meer van deze Venlor gehoord. Te druk met het opvoeden van zijn kindje? Vorig jaar kreeg Boris nog een opleving door een Edison te winnen, tegenwoordig is de pagina tour op zijn website ernstig blanco. Helaas? Mwah?

[Rafaella]
Tijdens Idols-3 bekende ze 'voor de grap' verliefd te zijn op jurylid Henk-Jan Smits, na het winnen van de finale was ze opnieuw voorpaginanieuws vanwege haar spraakmakende zwangerschap. Nee, niet van Henk-Jan, wl funest voor haar zangcarrire. Dierenpark Emmen heeft in 2007 nog een ringstaartmaki naar haar dochter Beautifull Hope vernoemd, verder is het gedaan met Rafaellas carrire. Eendagsvlieg? Ja dus!

[Sharon]
Geen Idol, wl winnaar van talentenjacht X-Factor. Na het behalen van de winst heeft ze nog een album weten te produceren, maar echt bekend is ze niet meer geworden. Haar plaat `10 verdween na 6 weken weer net zo geruisloos als hij binnen was gekomen uit de Album Top 100. Misschien moet ze het maar op een duetje gooien met Idols4-finalist en mede-kroezebol Nathalie...

 
 • Reactie door nina op 18/03/2008
  wie is die onderste?
 • Reactie door aicha op 03/04/2008
  ja wie is die lelijke onderste dat is wat ik nou wil weten hoor !!!!!!!!!
 • Reactie door Halime op 03/04/2008
  ik ben geen fan van idols kyk er nooit naar lijkt me een saaie programma:S en aicha als je die meid lelyk vind wrm in godsnaam wil je wete wie dat is?:S nou veel groetjes en kusjes iedereen(K)
 • Reactie door san op 07/04/2008
  Nikki? Moeten we nog afwachten wat het wordt. Jamai? Heeft veel succes in de musicals. Maar welke succesvolle albums? Noem ze maar op, want dat heeft hij niet hoor. Jim? Welke optredens? Die enkele tape-act? Deze tieneridool is ook in de musicals verdwenen en houdt van schnabbelen in de mediawereld. Boris? Ook zijn tweede album een succes, belandde in de top 10 en idd ook een Edison. Gaat zijn eigen weg in de Jazz-tak en treedt regelmatig op voor volle zalen. Heeft zelfs op North Sea Jazz gestaan. Agenda op website werkt nog niet, maar fansites houden zijn huidige optredens wel bij. Momenteel vooral bezig in de studio. Dus de enige die nog overeind is gebleven in de muziek! Rafaella? Juist ja, eendagsvlieg. Ze is fulltime moeder geworden. Sharon? Hoort niet in het rijtje idols thuis!!