Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Yes-invasie in Utrecht

Geschreven door Lisanne op 03/03/2008
Hoe ver gaan vrouwen voor shopgeld? Afgelopen zaterdag vond ik het antwoord: ver.

Tijdschrift Yes organiseerde een wedstrijd in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht, waarbij veertig meiden in tweetallen de strijd met elkaar aangingen om een bedrag van tweeduizend euro shopgeld.

Opdracht: een uur lang in een etalage van een kledingwinkel staan. [plaatje:2]Voor iedere tien seconden dat er een nieuwsgierige voorbijganger voor de etalage bleef staan, kreeg het tweetal punten. Netjes toestemming vragen aan de winkeliers of de meiden in de etalages mochten staan, zat er niet in. Het winkelcentrum werd volledig overgenomen door de yeslezeressen en het was een keiharde strijd.

Pruiken van paspoppen werden opgezet, de raarste danspasjes werden uit de kast gehaald en de meiden plakten zichzelf vol met yesstickers om zoveel mogelijk aandacht te trekken. En dat is gelukt volgens Laila (23) en Dsir (20): ?Het was echt superleuk, en heel veel mensen keken naar ons! En de winkelier was erg enthousiast, we mochten zelfs een hesje aan uit de winkel,? vertelt Laila. Het begrip ?voor lul staan', bestond niet tijdens de wedstrijd. De meest vreemde capriolen werden er uitgehaald en er werd heel veel gelachen. ?Het was echt heel erg leuk om te doen, ik doe het zo weer,? aldus Dsir.

[plaatje:3] Wie de gelukkige eigenaressen zijn geworden van de tweeduizend euro waarvannaar hartelust geshopt kan worden, lezen we in Yes. De wedstrijd is in ieder geval geslaagd, want aandacht kregen de meiden zeker.

 
 • Reactie door laila op 04/03/2008
  ja het was echt super super leuk om te doen!!!! www.lailai.nl www.art-lux.nl
 • Reactie door laila op 04/03/2008
  ik wil de fotos..... kun je ze mailen naar info@art-lux.nl dankjee!!!!!
 • Reactie door Lisanne op 05/03/2008
  He Laila. Ik mail de foto's naar desire, maar de foto's waren te groot dus dat fiks ik eventjes. Groetjes, en nogmaals bedankt voor je hulp! GR. lSANNE
 • Reactie door belita op 05/03/2008
  Mogen de grote fotoos ook op de website? We willen ze ook zien
 • Reactie door hoi op 09/03/2008
  WAAROM WIST IK DIT NIET?:O mij leek dit ook leuk! :D
 • Reactie door laila op 18/03/2008
  er staat nou bij de bovenste foto laila en desire.. maar dat zijn wij niet!!!! wij zijn de onderste!! :)
 • Reactie door Scholieren.com op 18/03/2008
  We hebben het veranderd!