Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Alibi: op de rode loper

Geschreven door Kimberley op 15/02/2008
Snel word ik tussen een cameraman van Shownieuws en een fotograaf van Glamour gepropt. Ik word gewaarschuwd: zometeen is een getrek en geduw van jewelste. Zenuwachtig check ik mijn bandrecordertje, het is ontzettend koud en diep van binnen vraag ik me af waarom ik dit zo graag wilde doen.

Over enkele minuten worden de hoofdrolspelers en andere gasten op de rode loper verwacht bij de premire van Alibi. Een film met Georgina Verbaan en Achmed Akkabi.

Lees verder over de premire van Alibi in Tuschinski.De eerste BN-ers druppelen binnen: wat GTST-sterren en Roxanne en Dr Hazes. Ze lopen me allemaal voorbij, want Shownieuws is natuurlijk veel interessanter. Ewout Genemans en Jon Karthaus (Bastiaan en Moes uit Zoop) hebben wel even tijd voor een praatje. Even later stopt ook Patrick Martens (Mike) voor mijn neus.

[Wat is dan de favo-feestdag?]
Jon: Chanukah?? hahahah nee?
Ewout: ?Wat is nou de allerleukste feestdag??
Jon: ?Koninginnedag!?
Ewout: ?Ja, Koninginnedag is voor mij ook de leukste feestdag. Leuker dan kerst en Oud en Nieuw en alles bij elkaar

[Wat voor type scholier waren julie?]
Ewout: "Mensen vonden me afschuwelijk. Heel vervelend. Ik was altijd bezig met filmpjes maken en ze vonden me altijd een beetje vreemd."
Jon: "Ja, zo was ik ook. Altijd afkijken, aantekeningen kopiren en werkstukken jatten van Scholieren.com. Dat was trouwens echt mijn startpagina."
Patrick: ?Oh, dat is lang geleden! Ik was echt een heel verlegen braaf, lief jongetje. Later werd ik wel wat tegendraadser."

[Ooit wel eens een alibi moeten gebruiken?]
Patrick: ?Nee, nog nooit. Ik ben eigenlijk best eerlijk in real-life. Behalve in Wie is de Mol, dat telt niet: dan zit je in een spel waarvan er wordt verwacht dat je liegt.?

Plotseling komt er een Hummer voorrijden met de Partysquad, die vanaf het dak hun nieuwste single laten horen: STUK. Al met al was het een geslaagde avond. Als de sterren er eenmaal zijn, vergeet je algauw dat er ijspegels aan je neus hangen. Trouwens, in de creaties waarin zij lopen - vaak zonder jas- moet het nog veel kouder zijn.

Alibi draait nu in de bioscoop

 
  • Reactie door feaut op 15/02/2008
    greaute feauteaux? waarom was je er dan?
  • Reactie door Rogier op 17/02/2008
    Is de hele menselijke Society niet een testosteron probleem?
  • Reactie door aicha op 03/04/2008
    watben jij toch een lelijke dame man ga is effe anders leven zoeken man !!!!!