Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Vind jij lezen saai of leuk?

Laat het ons weten door deze vragenlijst (circa 1 min) in te vullen. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Liefde gaat door de maag

Geschreven door KimH op 13/02/2008
Sorry Sonja, maar het gemiddelde Nederlands meisje krijgt op Valentijnsdag toch liever een groot stuk chocola dan een bos rozen of kaartje van haar vriendje.

Wat zijn nou de leukste, liefste en lekkerste choco-cadeaus? Om de mannen een handje te helpen ging Kim op choco-speurtocht en testte alles uit!

Helemaal geen vervelende klus...[Melkchocoladehart met marshmallows ? V&D, ? 2,49]
Een dik chocoladehartje met vreemde bruinige stukjes is eigenlijk de enige manier om deze traktatie te omschrijven. Avontuurlijk is het in elk geval en de smaak is een stuk beter dan de buitenkant doet vermoeden. Is de link tussen chocola en spekjes nog nooit eerder gelegd? Wij willen nog wel een hapje! Helaas is dit niet zo?n geslaagd cadeautje voor een beugeldrager: bijten gaat namelijk best moeilijk in zo?n taai, hard stuk?
Cijfer: 8

[Vier hartjesbonbons ? Jamin, ? 2,59]
[plaatje:2]Anders dan de vormpjes doen vermoeden, hebben deze chocolaatjes een vreemde, best lekkere vulling. Maar ntje is genoeg? misselijkheid ligt op de loer! Dit cadeautje is ook bruikbaar om te slijmen bij je buurvrouw, oma of lerares. Gevulde chocolade in een kleurrijke verpakking, wie wil dat nou niet?
Cijfer: 8


[Vierkante moderne chocolaatjes ? V&D, ? 0,79]
De romantische insteek ontbreekt op de verpakking van deze chocolaatjes, dus reden te meer om zlf creatief aan de slag te gaan met viltstiften. Leuk om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om in iemands jaszak of etui te stoppen? De chocola is erg lekker; helaas is zo?n klein stukje veel te snel op!
Cijfer: 6 Jammer van de verpakking!

[Marsepeingebakjes ? Hema, ? 2,95]
De chocola was ver te zoeken in deze lieve minigebakjes, maar toch waren de bitterkoekjes-in-marsepein super smakelijk. De snoepjes zagen er erg snoezig en schattig uit, alleen jammer van de Hema-sticker op de achterkant? En stukje is genoeg, het glazuur springt van je tanden. Ach, het is in elk geval romantisch samen te delen!
Cijfer: 7

[?Ik vind je lief?-chocoladereep ? Hema, ? 1,50]
[plaatje:3]En chocoladereep zegt soms meer dan duizend woorden? De boodschap op deze reep is in elk geval duidelijk! Als je door verlegenheid iemand de liefde niet durft te verklaren, is dit de perfecte oplossing. En de smaak? Zo?n stuk melkchocola hapt lekker door!
Cijfer: 7.5

 
 • Reactie door nina op 13/02/2008
  die 'ik vind je lief'-reep van de Hema is super lekker whahahaha :)
 • Reactie door Milaa op 13/02/2008
  Ik ga voor de 'Ik vind je lief!' reep van de HEMA ! :D Super origineel, ik zou echt in een deuk liggen als er zo'n reep voor mij ligt te wachten!
 • Reactie door Alizee op 14/02/2008
  de 'IK VIND JE LIEF' reep, van de HEMA is echt super!:).. hah die heb ik namenlijk ook voor myn vriend gehaald!:$! toch iets leeuks voor valentijnsdag! toevallig precies jaar geleden kreeg ik met hem!
 • Reactie door fleur op 14/02/2008
  ik vind de chocolade reep van de hema ik vind je lief ook leuk! leuk om aan iemand te geven! haha, het is ook gewoon leuk om aan vriendinnen te geven! xx
 • Reactie door Bertine op 15/02/2008
  Wel cute. Hou alleen niet zo van chocola:D
 • Reactie door valentijnsfan op 16/02/2008
  ik heb de IK VIND JE LIEF-reep van HEMA vorig jaar aan mijn stiefvader...Iets simpels. kleins (EN LEKKERS), maar toch iets dat zegt: 'ik houd van je, IK VIND JE LIEF!
 • Reactie door dklvr op 17/02/2008
  jaa.. allemaal leuk..
 • Reactie door Mar.. op 26/07/2008
  Haha ik heb net die ik vind je lief reep gekocht! Lol
 • Reactie door halime op 08/11/2008
  ik heb liever rozen!!! die zijn beste gwn met een lieve hartje drbij.