Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Vind jij lezen saai of leuk?

Laat het ons weten door deze vragenlijst (circa 1 min) in te vullen. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Recensie: Matt Costa

Geschreven door Suzan op 11/02/2008
Een profielwerkstuk, acht boekverslagen, nevenschriften voor drama? ik had nog zo veel te doen. Toen viel de cd ?Unfamiliar faces? van Matt Costa op de deurmat. Die moest ik recenseren. Nog meer werk! Zoveel stress, ik most echt even relaxen. Cd-laatje open, Bach eruit, Matt Costa erin, cd-laatje dicht, play. Lees verder. Ge-wel-dig! Ik ben nog nooit in zo?n korte tijd van een zeer slecht humeur naar een bloemetjeshumeur gegaan! Matt Costa is een singer/songwriter uit Californi. ?Unfamiliar faces? is zijn vierde cd. Mijn favoriete lied ?Mr. Pitiful? kun hierboven luisteren.

Ik keek al even op zijn site om te zoeken naar een concert, maar helaas geeft hij de komende tijd alleen optredens in Amerika, Australi, Nieuw Zeeland en? Japan. Als we nou met zijn allen hl veel cd?s kopen, komt hij misschien op Lowlands.


 
  • Reactie door Marle op 18/12/2008
    Jaaaaaaaa.. daar hb ik tog ook nix aan man :S :@