Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Skinny jeans, maar niet meer

Geschreven door Duco op 01/02/2008
Le Le is een popgroepje met thuisbasis Champagne, Frankrijk. Tenminste dat is wat ze je wijs proberen te maken op hun myspace. In werkelijkheid zijn het gewoon drie Nederlanders onder wie Faberg van De Jeugd van Tegenwoordig. Het nummer gaat over een meisje met een welbekend probleem: ze is namelijks iets te mollig voor haar skinny jeans. Hoewel de jongen in de clip zingt dat hij erg hip is met zijn skinny jeans, zijn de skinny jeans trouwens al weer pass. In ieder geval lieten grote namen als Dior en Comme des Garcons vooral weer wijd uitlopende modellen en zelfs enorme geplooide broeken zien. Die zitten bovendien voor jongens ook wat lekkerder dan een skinny jeans.


 
 • Reactie door aicha op 03/04/2008
  hee lekkerding ik ben een beetje verliefd op je lekkere foto mag ik die hebben aub je betn echt een hele lekkere jonge weetje dat !!!
 • Reactie door mariam op 14/01/2009
  tssss
 • Reactie door EUHM JEUW. op 22/01/2009
  OMG.. GA ff St0er lopen.. ''-,- XD, maaarjaa veel succes. slmt. :P
 • Reactie door *anoniempje* op 22/01/2009
  doe nie zo stom jong_
 • Reactie door andreasj_ op 22/01/2009
  vermager eerst een beke eh dan kunde dr mss in_ :-p
 • Reactie door Jilly en Sanny op 23/01/2009
  ooooooh myyyyy goddddd. skinny jeans is zoooo hip. echt zooo vetcoooolgaaaf van die lelijke wijde broeken staat toch helemaal niet die mensen wie daarin lopen hebben echt geen smaaak i8k kan me broek nauwelijks over mn voeten krijgen joh, zoo skinny is die wil je tips om er hip uit te zien kijk dan op www.hippeskinnyjeans.nl of mail ons even kus voor iedereen wij wel natuurlijk.
 • Reactie door Kaylee op 23/01/2009
  Uh? Het is een trend, weetjewel. Dat gaat na 2 jaar ofzo wel weer uit. Skinnyjeans is NU pass. misschien komen ze later wel weer terug =)