Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen. 

Alles over seks Alles over seks

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Idols: nog maar zes!

Geschreven door Lisanne op 30/01/2008
Harde, swingende muziek, schitterend gekleurde lampen en de grote Engelse vlaggen van het publiek hoog in de lucht. Het thema, Idols goes Britain, was overduidelijk aanwezig bij de liveshow van afgelopen zaterdag. Bijzonder was dat de muziek voor de eerste keer verzorgd werd door een liveband en het was dan ook spannend hoe de kandidaten het er dit keer vanaf zouden brengen. Lisanne zat in het publiek. [Pauline]
Vijf kandidaten kregen positief commentaar van de jury. Zo kreeg Pauline, die het spits afbeet als een echte rockchick, te horen dat het duidelijk was dat ze zich als een ?vis in het water voelde? met een liveband achter zich. ?Het was echt te gek,? zegt Pauline. ?Ik had wel zenuwen, die zitten altijd in de weg bij zo?n show, omdat er zoveel van afhangt.? De zangeres is met haar 35 jaar de oudste van de finalisten. ?Eerst zou ik niet door zijn bij de voorrondes, omdat ik te oud zou zijn. Grappig dat ik nu zo ver ben gekomen!?

[I'm still standing]
Nikki bezorgde de jury kippenvel, en ook het publiek was onder de indruk van haar schitterende stemgeluid. Nathalie zong het nummer van Elthon John, ?I?m Still Standing?. Op haar hoge stilettohakken liep ze als een echte popdiva over het podium, terwijl ze met gemak de meest schitterende uithalen liet horen.

Ook Neil was nadrukkelijk aanwezig deze avond: hij haalde alles uit de kast. Hij liet ons de moonwalk la Michael Jackson en andere stijlvolle danspassen zien. Beatboxend kreeg hij het hele publiek op zijn hand. Hij zong zijn nummer zonder n valse noot: de jury was zr tevreden. Een ware Idolsfinalist.

[Negatieve jury]
Nigel en Charlene waren de enige die negatief commentaar kregen van de jury. Zo had Nigel niet helemaal zuiver gezongen en Charlene had volgens Gordon ?volledig de plank misgeslagen? met het nummer dat ze zong. Nigel belandde dan ook op de gevreesde kruk, samen met Tiffany.

[En de afvaller is...]
?Ja, kut, dacht ik,? zegt Tiffany naderhand. ?In eerste instantie had ik het niet verwacht, omdat ik positief jurycommentaar kreeg. En het ging ook wel goed, dus ik dacht dat ik nog wel een kans zou krijgen. Maar helaas mocht het niet zo zijn.?
Hoe nu verder, is dan natuurlijk de grote vraag. ?Eerst even mijn rust terugvinden. Idols is heel leuk, maar kost veel tijd. Ik ga lekker een weekendje weg met Ollie.?

Het is duidelijk dat het publiek beslist: Nigel mocht weg van de jury, maar het was Tiffany die eruit ligt. Zaterdag is er weer een nieuwe liveshow, met het thema ?Nederlandstalig.? Wie dan de keiharde competitie zal verliezen, zullen we dan wel zien.

 
  • Reactie door ik op 04/02/2008
    idols is vet maar niet echt cool dus laat die berichtjes maar peter r de vries was beter geweest
  • Reactie door blabla op 23/10/2008
    idols is cool