Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Huisje, boompje, baby?

Geschreven door KimH op 29/01/2008
Geloof het of niet: jongeren willen tegenwoordig steeds vroeger settelen, trouwen en kinderen krijgen. Maar ja, in een wereld waarin zelfs Jamie Lynn Spears (inderdaad, het zusje van) op haar zestiende zwanger raakt, is het misschien wel handig om te weten waar je aan begint. Vier koppels van onder de 21 jaar doen mee aan BNN?s experiment Baby Te Huur: drie weken lang moeten de wannabe-ouders poepluiers verschonen, fruithapjes voeren en ruziemaken met een onredelijke puber. Of dit lukt? Vorige week zondag was de eerste aflevering: de stellen richtten hun woningen in, deden boodschappen en moesten schoonmaken. Helaas kreeg het lesbische punkkoppel Shirley en Jenneken (beiden 17) al snel ruzie om de afwas: hun relatie is inmiddels verleden tijd en de dames hebben het programma verlaten. In de tweede afevering leren de steletje puffen en persen en arriveren de baby's...

De eerste resultaten zijn al bekend: ?Ik heb nu al fucking respect voor mijn moeder gekregen!?, riep Rob (20) al halverwege de tweede dag. Dat belooft wat? De komende afleveringen worden de tieners zwanger en moeten ze in sneltreinvaart een baby, een peuter (?ik ben twee, dus ik zeg n!?) , een achtjarig schoolkind en een puisterige puberzoon op gaan voeden. Of dit lukt? Ik betwijfel het. Voorlopig zit ik elke zondag voor de buis!

Baby te huur, elke zondagavond 21.20 uur bij BNN op Nederland 3

 
 • Reactie door maurits op 29/01/2008
  hoi
 • Reactie door nina op 29/01/2008
  vet naar, waarom zou je zo jong al kinderen willen? Geniet nog een paar van je vrije leven,zou ik zeggen!
 • Reactie door mieke op 30/01/2008
  lol
 • Reactie door anne op 31/01/2008
  Fock he, nu al kinderen? gek onie, dan heb je helemaaaal geen vrijheid meer, niet uitgaan, niks. Pffff, ik wacht nog wel even drmet :)
 • Reactie door Aysa Hofmeister op 31/01/2008
  Bah ik moet er niet aan denken, om op zo'n jonge leeftijd al kinderen te hebben. Op je 17e hoor je cht nog geen kind te hebben hoor.
 • Reactie door the gangster op 11/02/2008
  moi