Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Het is 'seksweek' op Scholieren.com. Samen met de Sense Infolijn geven we antwoord op al jouw seksvragen. 

Alles over seks Alles over seks

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Interview Leaf: 'Ik ben altijd een beetje rebels geweest'

Geschreven door Scholieren.com op 07/02/2008
Ze scoorden een verlate zomerhit met Wonderwoman. Wonderwoman? Ja dat ontzettend toffe liedje, met het zinnetje: ?Why?s my life so boring?? Binnenkort gaat hun tweede single de lucht in.
De bandleden kennen elkaar van de rockacademie in Tilburg. ?Het is maar een klein schooltje. We hebben elkaar er uitgepikt en toen was er Leaf??

Wij spraken met zangeres Annemarie (23) en tekstschrijver/ gitarist Tienus (25).
[School]
Tienus: ?Ik vond school hartstikke leuk, maar deed eigenlijk zo min mogelijk. Ik hield van het betere spijbelwerk en werd er vaak uitgestuurd of geschorst. Zo?n type was ik wel.?
Annemarie: ?Ik zat in een oud klooster op school en heb mijn klas ooit zover gekregen om al het meubilair te verstoppen. Daarna zijn we met de hele klas uit het raam geklommen. Eigenlijk ben ik altijd wel een beetje rebels geweest. Ik kan me trouwens niet herinneren dat ik daar straf voor heb gehad.?
Tienus: ?Ja, jij was met de hele klas. Ik was altijd in mijn eentje??

[Strand]
Annemarie: ?Ons eerste album hebben we in eerste instantie zelf op het strand opgenomen. We hadden een nummer waarbij de zeemeeuwen langs vlogen en de kerkklokken luidden. Supermooi, dachten we, maar onze microfoons hebben er niets van opgepikt.?
Tienus: ?We hebben veel gespeeld in strandtenten, echt superrelaxed. Sta je daar in je zwembroek, op blote voeten, en tussen twee sets duik je even de zee in.?
Annemarie: ?Op het strand spelen is heel anders dan bijvoorbeeld in Paradiso. Zo?n zaal is moelijker vol te krijgen en dus heel bijzonder om te staan. Maar op het strand hoef je geen springende gekte, daar sta je gewoon lekker te spelen."
Tienus: Ons album is divers, maar onze liedjes zijn wel allemaal positief, relaxed, open. Dat mensen er vrolijk van worden is een leuke bijkomstigheid.?

[Muziek]
Annemarie: Tot mijn dertiende zat ik in een kinderkerkkoor. Omdat het moest. Pas een jaar voordat ik naar de Rockacademie ging, begon ik met zangles. Daarna is het wel hard gegaan.
Tienus: Ik was rapper. Samen met mijn beste vriend trad ik op. Met hem maak ik trouwens nog steeds muziek, en hij is mijn huisgenoot.

[En verder?]
Het gaat goed, in januari waren ze ht nieuwe talent bij Vrienden van Amstel Live, een nieuwe single, en verder? ?Als het kan ga ik naar Lowlands,? zegt Annemarie. ?Dan koop ik gewoon een kaartje. Maar als we daar mogen optreden, dan ben ik supergelukkig!?

[De nieuwe single:]
[youtube:9BE4PMDrQGI]

 
 • Reactie door lief op 07/02/2008
  why's this band so boring?
 • Reactie door Suiker op 07/02/2008
  Tof hoor! Ik heb jullie live zien spelen bij de Serious Request. Dat vond ik echt een feestje. Leuke nieuwe single.
 • Reactie door an0niempjj op 10/02/2008
  SCOOBY IK BEN ZO VERLIEFD OP JOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 • Reactie door Lizz op 11/02/2008
  Leaf = Leuk !
 • Reactie door Milou op 11/02/2008
  LEAF IS GEWELDIG!
 • Reactie door Yaaaaar x33 op 11/02/2008
  Hahaaa :D Leaf zijn vrienden van zus en der vriend.. Der vriend is te zien in de clip van "New Song" als dronken sinterklaas/kerstman.. En mijn zus is dat meisje als Annemarie zingt, die aan de linkerkant staat, met dat grijze shirt :D Hahaha :D Ik ben ook al eens met ze uit geweest! Ze zijn zoooo aardig! :D XxY!! :D
 • Reactie door Moi op 11/02/2008
  Hoii!!! Ik wil ff zegge dat jullie egt ZOOO top zijn! Wonderwoman in gwoon egt ZOOO'N lkkr nummer!!!! I luf it!!!!