Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Red Light Fashion

Geschreven door Suzan op 21/01/2008
De wallen: een beetje guur, vreemd en te veel criminaliteit. 'Hoe kunnen we dit oplossen?' dachten ze in Amsterdam. Ze kwamen wel met een hele creatieve oplossing: laten we er een stel modedesigners ingooien!

Een aantal ?ramen? is opgekocht om veelbelovende modetalenten er hun collecties te laten showen. De designers zijn geselecteerd door Maritte Hoitink, managing director van HTNK, het advies- en bemiddelingsbureau voor de modebranche dat zich inzet voor jong talent.

Hoer zonder kleren eruit, pop met chte fashion erin. Iedereen kan nu schaamteloos tussen de rode lampen paraderen: ?Ik wil die arty creaties zien!? Op zaterdag 19 januari is Red Light Fashion Amsterdam officieel geopend.