Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Smurfen nostalgie

Geschreven door Lisanne op 22/01/2008
Ik werd altijd voor smurf uitgemaakt, omdat ik ook klein was. Toen ik nt in de eerste klas zat, liep ik met een hele grote rugzak door de gangen. De tweede- en derdejaars riepen dan: ''H rugzak, waar ga je met die kleine smurf naartoe?'' Lees verder Maar ik vind de smurfen ontzettend leuk. Je had de grote smurf, de brilsmurf, de muzieksmurf, de smulsmurf, moppersmurf en de smurfin. En ik scheet 'm altijd voor Gargamel. Met maar n tand, een ranzige pukkel en een nare kat. De creep.

Maar dit jaar bestaan ze vijftig jaar! Het liedje ken ik nog steeds uit mijn hoofd, en daar schaam ik me niet voor. Want die lieve, kleine, blauwe wezentjes met die grappige stemmetjes mogen mij best verblijden als ik een hangdagje heb op de bank!

H, kom naar smurfenland, welkom allemaal. Ja, kom naar smurfenland, het land van pracht en praal. 
  • Reactie door Marieke op 24/01/2008
    coool:D
  • Reactie door Rony op 28/03/2008
    dit is best wel leuk!
  • Reactie door Klo op 20/01/2009
    whahahaha