Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Friends Monica nu in Dirt

Geschreven door KimH op 05/01/2008
Na tien seizoenen wekelijks miljoenen kijkers te trekken, viel in 2005 het doek voor de tv-serie Friends. Helaas bleken hoofdrolspelers nog maar moeilijk aan de bak te kunnen komen: op een paar schnabbels en een foute spin-off (Joey) na, leek niemand nog werk te hebben. Gelukkig lijkt Courteny Cox (de hyperactieve, neurotische en smetvrezende Monica) binnenkort een dik bedrag op haar bankrekening bij te kunnen schrijven dankzij de tv-serie Dirt.
Ze speelt roddeljournaliste Lucy Spiller, de hoofdredactrice van het tijdschrift Dirt Now. Samen met haar fotograaf Don publiceert ze elke zwangerschap, ruzie of overspelige celebrity. Helaas lijdt Don ? getooid met een baard van enkele dagen en kleding van Sherlock Holmes ? aan schizofrenie, waardoor hij moeite heeft fantasie van waarheid te onderscheiden. Ondertussen helpt de vergeten Hollywood-acteur Holt een handje door geheimen en geruchten van collega?s door te vertellen. Collaboratie in de roddelwereld dus!

Na de eerste dubbelaflevering ben k in elk geval fan geworden van dit programma: Courteney doet het geweldig als roddeljournalist: Wilma Nanninga is er niets bij! Hoewel de meeste jongens alleen genteresseerd zullen zijn in de vele seksscnes (n Courteney die met een vibrator de hand aan zichzelf slaat), zal elk Hollands meisje deze serie wel weten te waarderen. Stiekem houden we toch allemaal wel van roddel en achterklap!?

Dirt: elke dinsdag 21.30 uur op NET 5

 
  • Reactie door marleen en kim op 05/01/2008
    het was soms wel een beetje t hoor!