Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Een ongelukkige kerst gewenst!

Geschreven door Suzan op 24/12/2007
De afgelopen jaren is er een hoop geconverseerd over het wel- of niet sturen van kerstkaarten. Het ging om kerstkaarten waar ?prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar? al opgeprint stond, en waar je zelf je naam nog in moest zetten. ?Wat een onzin, en wat een geldverspilling? was dan godzijdank ook de conclusie van de meeste mensen. ?We sturen alleen nog een kaart terug, als we er n krijgen, en uiteindelijk moet het dan ophouden met de kerstkaarten.? Eindelijk een eind aan de onzin, eindelijk rust. Ik was blij. Maar nu. Mijn inbox zit dagelijks overvol met ?prettige kerstdagen? e-mails van mensen die voor de handigheid maar het mailtje naar hun hele msn-lijst sturen. De hyvers kunnen er ook wat van, vaak hebben ze nog niet eens de moeite genomen om hun spel- en typfouten te corrigeren: ?Pretige kerstdagen en een gelukkig neiwujaar?, en sturen vervolgens het mailtje naar al hun 'vriendjes'. En dan zijn er nog de DOORSTUURSMSJES als spam op mijn telefoon. Vooral heel aangenaam als ik mijn telefoon ben vergeten uit te zetten tijdens een toets. Ook grote bedrijven moeten ophouden met mailtjes sturen: ze kennen me niet eens. Lieve mensen, laten we voortaan alleen kaartjes, e-mailtjes en smsjes sturen als je iemand gn prettige kerst en nieuwjaar wenst. Want dat wens je hoop ik niemand. Zo besparen we een hoop mensen stress en irritaties.