Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Dumpen 2.0

Geschreven door Lisanne op 19/12/2007
Ik zat op nu.nl te koekeloeren en las over een Brits onderzoek waarin werd verteld dat gedumpt worden via sms of email 1 op de 7 mensen wel eens is overkomen. Vooral de schitterende, potische tekst ?u r dumped? is populair. Uitmaken via een berichtje op Hyves of MySpace komt ook regelmatig voor, en als je pech hebt weet op deze manier de hele wereld dat jij vrijgezel bent, zonder dat jij hiervan op de hoogte bent.
Mijn ex-vriendjes konden er ook wat van? Het mailtje
Ik had vriendjelief aan de telefoon, en hij vroeg: ?Lees je je mail nog vanavond?? Ik antwoordde van ja, en verheugde me op het lieve, vertederende mailtje dat in m'n inbox op mij zou wachten. Niets was minder waar: ?Hee Lisanne. Het is uit. Sorry dat ik het zo zeg. Groetjes!?

Het smsje

Sms nit naar je vriendje (of vriendinnetje) of hij ergens mee zit, want hij zal je een goudeerlijk antwoord terug sturen: ?Hee, ja, ik ben niet meer verliefd op je. Het is uit.?

De ander
Ik trap er niet meer in wanneer m?n vriendje zegt dat hij alleen van mij houdt en niet verliefd zal worden op die blonde bimbo. Voordat ik het wist was het uit en at ik me uit ellende vol met chocola, terwijl hij bezig was met die blonde bimbo te vergaren.

Van de aardbodem verdwenen
En dan heb je ook nog van die gozers die doen alsof ze dood zijn of naar Mars zijn vertrokken. Ik heb ?t zelf (nog) niet meegemaakt, maar ik ken er genoeg die er ervaring mee hebben. Beste oplossing: Opsporing Verzocht inschakelen, en het voor de camera keihard uitmaken.

 
  • Reactie door wim op 19/12/2007
    sterkte!