Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Een mening hebben

Geschreven door Scholieren.com op 14/12/2007
Ben je tussen de 15 en 18 jaar? Heb je een mening en heb je wat met films? Als jurylid van jongerenjury MovieSquad zie je een hele berg films, en mag je nog uitgebreid je mening geven ook![Filmfeestjes]
Je ontmoet filmmakers en filmkenners. Je staat de pers te woord en je bezoekt unieke programmaonderdelen en de niet te missen filmfeestjes! Samen met de vier andere juryleden kies je de winnaar van de MovieSquad Award. Als jurylid bepaal jij dus mee welke film door tienduizenden andere jongeren gezien gaat worden!

[Hoe maak je kans?]
Laat op een originele manier weten waarom jij jurylid zou moeten zijn. Schrijf een filmrecensie, maak een minimovie, een fotocollage of verzin zelf iets origineels en geef een motivatie waarom we jou moeten kiezen. Vergeet niet je naam, adres, e-mail, telefoonnummer en leeftijd te vermelden. Inzendingen moeten voor 9 januari 2008 binnen zijn.

[Inzenden]
Je kunt je inzending per mail versturen aan moviesquad@filmeducatie.nl

Of per post naar:
Nederlands Instituut voor Filmeducatie
Postbus 805
3500 AV Utrecht
t.a.v. MovieSquad