Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Vind jij lezen saai of leuk?

Laat het ons weten door deze vragenlijst (circa 1 min) in te vullen. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Roodkapje

Geschreven door Lisanne op 14/12/2007
Organisatie Red Ribbon Rock gaat voor het derde jaar op zoek naar een Roodkapje voor de posters en flyers van het muziekfestival. De zoektocht is begonnen op wereldaidsdag, zaterdag 1 december.

Als je minimaal zestien jaar oud bent, en als het je leuk lijkt om je - met een rood kapje bedekte - hoofd terug te zien op de posters van het evenement, surf dan naar redribbonrock.nl. Ervaring is niet nodig, een leuke uitstraling is voldoende.Ik kende het meisje met het rode kapje en het mandje vol lekkers nog van vroeger. Grootmoeder werd als een Unox-worstje naar binnen geslokt door die bloeddorstige wolf. Als ik mocht kiezen, zou ik Roodkapje nooit willen zijn, omdat die meid een trauma zal hebben door haar moeilijke jeugd. Ik wil veel liever Assepoester of Sneeuwwitje zijn. Zij vinden een knappe, lekkere vent met veel geld en een wit paard. Dus eigenlijk was ik stiekem wel een beetje teleurgesteld dat er geen prinsesje werd gezocht.
Maar ik heb even gemproviseerd, en h, hoe staat rood mij?
Het ziet er misschien niet zo aantrekkelijk en professioneel uit, maar ik heb mijn best gedaan.

 
 • Reactie door Anne op 14/12/2007
  whaha cool
 • Reactie door ertert op 14/12/2007
  ertt
 • Reactie door wim op 19/12/2007
  lkkr dnig
 • Reactie door Hans Peters op 19/12/2007
  wat een mooie meid
 • Reactie door Hans Peters op 19/12/2007
  ik jou zo veel van jou, van is je msn?