Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

5 euro verdienen? Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ongeveer 10 min) en je krijgt 5 euro op je rekening (binnen 5 werkdagen).  

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Muziek maken met BEEB!

Geschreven door Scholieren.com op 10/12/2007
Op zondagmiddag 16 december vindt er in dB's een knallend openingsfeest plaats van BEEB! BEEB staat voor Begin Een Eigen Band en is een nieuw platform voor jou. Hou je van muziek en wil je graag in een bandje spelen, of speel je in een bandje maar zoek je oefenruimtes of een bandcoach? Dan is BEEB iets voor jou! Op www.begineeneigenband.nl kun je meer lezen over dit nieuwe project. BEEB is speciaal voor jongeren uit de provincie Utrecht.

Het openingsfeest staat natuurlijk helemaal in het teken van muziek. Er treden bands op (Only Seven Left en INFA), er zijn workshops en jamsessies, en als klap op de vuurpijl kun je zelfs nog muziekinstrumenten winnen! We verloten een drumstel, basgitaar, gitaar, stemapparaat en snaren en snoeren. Deze dag begint om 14.00, en duurt tot 18.00 en de entree is gratis!

Je kan dB's vinden op de Cartesiusweg, nummer 90A. dB's is gemakkelijk te bereiken voor iedereen uit de hele provincie, want het ligt vlak naast station Utrecht Zuilen. Ook rijden buslijn 3 en 4 elk kwartier vanaf Utrecht Centaal naar de Cartesiusweg.

We hopen je te zien de 16de!

 
  • Reactie door chet op 13/12/2007
    cool !
  • Reactie door tamara op 26/01/2009
    dit is zo zaaaaaaaaaaaai