Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Games: The Simpsons

Geschreven door Scholieren.com op 10/12/2007
De gele familie uit Springfield is geen vreemde in de gameswereld. Sommige spellen waren best aardig (Hit & Run) tot best slecht (Road Rage) tot frustrerend moeilijk (The Simpsons op de goeie, ouwe NES).

The Simpsons is een platformer en het eerste wat opvalt zijn de opvallende beelden die het spel tevoorschijn tovert. Het is 3D, maar ziet er toch echt Simpsons uit. De plot is simpel. The Simpsons komen erachter dat ze in een computerspelletje zitten en jij mag ze in een aantal spelparodien besturen. Zo heet het ene level ?Medal of Homer? en een ander ?Grand Theft Scratchy?. In de verschillende levels mag je elke keer twee verschillende familieleden besturen. Best leuk allemaal, denk je. De camera volgt de karakters vaak niet goed en de besturing is soms zo stroef dat je keer op keer bezig bent met een bepaalde sprong en je je Wiimote bijna uit frustratie tegen je plasmascherm aanmikt. En dat maakt het uiteindelijk zo jammer. Het spel is oprecht grappig en straalt die typische Simpsons sfeer prima uit. De gameplay is af en toe echter zo frustrerend dat het vaak niet leuk spelen is. Een gemiste kans voor EA. Wr een middelmatig Simpsons spel.

In essentie is The Simpsons op alle consoles vrijwel hetzelfde. De Wii heeft als extra de motion controls, maar die zul je niet missen als je ze niet hebt. Op de PS3 en de Xbox ziet het spel er aanmerkelijk mooier uit, dus probeer die versie te pakken te krijgen.

 
 • Reactie door nostradamus op 10/12/2007
  "het eerste wat opvalt zijn de opvallende beelden" JA DUH "waren best aardig tot best slecht" ???
 • Reactie door SibiOSQ op 12/12/2007
  Haha Leuk
 • Reactie door DeLOe op 12/12/2007
  kizz Nabeer Laaan:P
 • Reactie door NezoO op 12/12/2007
  Kijk die smilys Lan:p
 • Reactie door DeLOe op 12/12/2007
  HAHahhah:P
 • Reactie door snoetietoetie op 14/12/2007
  Samen een ander spelletje spelen?
 • Reactie door aysan op 16/12/2007
  bij mij komt ook dat plaatje heel goed in beeld maar hoe ik die plaatje nu zie vind ik het spel niet echt leuk olkal heb ik het niet eens gespeeld! als ze nou wat leukere of andere foto`s of oplaatjes haddden gezet mieschien kwam het dan wat anders over:$
 • Reactie door Halime op 05/07/2008
  deLoe wat heb je met die smilys la:P whahha lol ook turks?
 • Reactie door Halime op 05/07/2008
  http://www.scholieren.com/assets/images/smilies/bloos.gif