Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Games: Rayman Raving Rabbids 2

Geschreven door Scholieren.com op 06/12/2007
Het is alweer bijna een jaar geleden dat de Wii is uitgekomen en dus ook alweer bijna een jaar dat Rayman Raving Rabbids voor het eerst in de schappen lag. RRR was een launchtitel van Ubisoft die het verrassend goed verkocht. Niet zo gek ook, want de line-up van de Wii was behoorlijk magertjes met slechts een paar boeiende spellen. RRR was daar n van. Het onverwachte succes heeft Ubisoft er toe gezet om binnen een jaar met een vervolg uit komen in de vorm van RRR 2.Het flinterdunne plot van RRR 2 gaat als volgt. Die gekke konijnen uit deel 1 zijn terug en willen de wereld veroveren! Rayman wil ze stoppen en gaat undercover om ze te saboteren. Jij, trouwe gamer, helpt Rayman in een eindeloze reeks minigames. Dat verklaart meteen het dunne plot; Het is een partygame! En in je eentje geen reet aan! Speel minimaal met twee man. Naast winnen is het doel om jezelf zoveel mogelijk voor gek te zetten. Uiteraard wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van motionsensors van de Wiimote, dus sta je binnen te kortste keren als een rare aap met je armen te zwaaien omdat je Rayman moet laten fietsen of omdat je obertje moet spelen.

Het spel ziet er aardig uit, maar niet bijzonder. De minigames zijn wel leuk, maar niet bijzonder. De konijntjes zijn grappig, maar niet zo heel grappig meer. Dit riekt naar snel geld! Alleen kopen als je het eerste deel niet hebt gespeeld en dol bent op minigames. De tweede Big Mac is na de eerste immers ook niet zo lekker meer.

Rayman Raving Rabbids 2 is verkrijgbaar voor de Nintendo Wii vanaf ?59,95.