Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 3 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Sinterklaas-nostalgie

Geschreven door Kimberley op 05/12/2007
Sinterklaas is echt mijn favoriete feestdag. Ook al neemt het aantal cadeaus iets af nu ik ouder word, het blijft geweldig om je nichtje in de zeik te nemen met een gedicht, je broertje de meest gore surprise ooit te geven en te luisteren naar de oude sint-nummers. Daarom voor iedereen die nog niet zijn kerstboom heeft opgetuigd of de lelijke, lichtgevende rendieren alweer op het dak heeft gezet, nog even wat Sint-muziek uit de oude doos...


 
  • Reactie door Mahimalove op 05/12/2007
    Ik ken het sinterklasfeest sinds kort,want in duitsland hebben we dat niet, maar ik vind het een heel gezellig en leuk feestje. Dus.... geniet ervan.
  • Reactie door Ivar op 10/12/2007
    Sinterklaas is opzich een leuke aangelegenheid. Ik vind het echter iets engs dat de hele wereld meewerkt aan de leugen die kinderen tot op zekere leeftijd wordt voorgehouden! Stel nu dat er nog zoiets is, waar de hele wereld over liegt... We weten dat ze het kunnen! Bovendien vind ik het altijd erg leuk om van vrienden, die studie-uitstellend gedrag vertonen, een veel te lang gedicht te krijgen! Adios, Kim ;)
  • Reactie door sven op 04/12/2008
    hobbies: tennis en scouting .