Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Woestaantrekkelijke DJ's gemixt met levensgevaarlijke pirates!

Geschreven door Lisanne op 26/11/2007
Pirates of the Caribbean. Wie kent de films niet? Ter gelegenheid van de DVD-launch van de derde Pirates-film organiseerde Veronica een Piratesfeestje. Scholieren.com was erbij, althans, Lisanne was erbij voor Scholieren.com.

Bij binnenkomst werden we gastvrij onthaald door een paar piratenmeisjes, gekleed in korte rokjes, geruite panty's, hoge zwarte laarzen en een piratenhoed. Lustobjecten voor de zeerovers. Ik keek om me heen en bedacht me dat piraten zoiets door hun verrekijker zouden zien als iemand zou roepen 'LAND IN ZICHT!'. De palmbomen die er stonden, de piraten die er rondstruinden, de houten wrakstukken. Alleen de loungebanken en de DJ's zullen niet aanwezig zijn op een eiland waar Kapitein Haak (of Barbosa) met zijn rovers het anker voor laat zakken, maar die waren wel rg comfortabel.Terwijl we het ons op die banken behaaglijk hadden gemaakt, luisterden we naar de muziek van DJ Fedde Le Grand en bekeken we de rood met goudgeklede bezoekers.
Ook hebben we onze enige echte Don Diablo gespot voordat hij moest draaien, en lief gevraagd of hij met ons op de foto durfde. Rosannes ogen werden groot, en haar mond viel open van verbazing. 'Oh! Je ziet er cht gaaf uit!' Onze Donnie: 'Ja? Ik twijfelde nog eventjes, maar jij hebt mij over de streep getrokken!'. Zucht.

Wie ons verder opviel, was Jack Sparrow. Sterker nog: die was niet te ontwijken. Ik kreeg een hartverzwakking toen ik hem zag en Rosanne moest mij opvangen.

'Jack! How are you?'
'I'm fine. I love the Netherlands!'
'Do you miss the sea?'
'Yes, but sometimes I think I'm still at the sea!'
'And how is the rum?'
'Good, very good!'

Natuurlijk pakte ik mijn kans.. 'Jack, I like your hair!'. Jack: 'And I like YOUR hair!'
Ik kreeg er 'n flinke stoot adrenaline van (en hartkloppingen, zweetplekken, rode wangetjes, knikkende knietjes, vlinders in mijn buik), en dat zorgde ervoor dat ik daarna heerlijk heb staan dansen op de muziek van o.a. Don Diablo, Roog, Funkerman en Erick E die het dak eraf draaiden met hun plaatjes tot vroeg in de ochtend.

 
  • Reactie door Lingy op 10/12/2007
    Leuk !