Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Bij-zonder goede film....

Geschreven door Scholieren.com op 19/11/2007
Als je een grote fan bent van de Seinfield-humor is de nieuwe Bee-movie een film die je zeker niet mag missen. Niet alleen spreekt Jerry Seinfield de stem in van de hoofdpersoon van de film, Barry, ook komt er een flinke dosis van zijn humor naar voren, aangezien hij mee heeft geschreven aan de film.
Bee-movie gaat over Barry een bij die na 3 dagen middelbare school en 3 dagen college mag gaan kiezen wat voor werk hij wil gaan doen in de korf om het honingproces op gang te houden. Voor de meeste bijen een droom, maar Barry, die naar avontuur snakt, ziet het helemaal niet zitten om de keuze van zijn leven te maken en vliegt samen met de nectar-verzamelaars uit de korf om de buitenwereld eens te zien. Hier ontmoet hij Vanessa (ingesproken door Renne Zellweger), een bloemiste.
Bij een dagje winkelen met haar ontdekt hij dat mensen de honing stelen van de bijen en ?o schrik- zelfs nog met korting verkopen ook!
Barry besluit het er niet bij te laten zitten! Klik verder om uit te vinden wat hij doet!Deze kleine bij besluit een rechtzaak aan te spannen tegen de mensheid.
Dat heeft alleen niet helemaal het gewensde effect als hij er uiteindelijk voor zorgt dat er geen enkele levende bloem meer is te vinden in het hele land....
Zoals gezegd ontbreekt het niet aan humor in deze film. Niet alleen de standaard BIJzondere grappen worden gemaakt, maar zelfs de muziek heeft betekenis en er worden veel grappen gemaakt die de maatschappij belachelijk maken. Ook de animatie zelf is weer erg mooi om naar te kijken. Zeker de keren dat je meevliegt met Barry zijn de moeite waard en geven dat bekende ?achtbaan-gevoel? in je maag. Juist door de afwisselingen van ?volwassen?-grappen en het onschuldige verhaal van Barry, wordt dit vast d familiefilm van deze kerst!


 
  • Reactie door hasjkebab op 27/03/2008
    hij is kapot saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai
  • Reactie door niigg op 29/01/2009
    wtf is dit