Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

En de winnende concierge wordt...

Geschreven door Scholieren.com op 14/11/2007
Henk, Will of Niels! Morgen wordt de uitslag bekend gemaakt van de Conciërge van het jaar verkiezing 2007. De verkiezing is opgezet door CNV Onderwijs, Scholieren.com en de NCRV om de vaak voor lief genomen conciërges eens in het zonnetje te zetten. Zowel leraren als leerlingen konden hun favoriete conciërge inschrijven. De drie overgebleven finalisten moeten nog één dag in spanning afwachten. Scholieren.com sprak met de PR-teams van de drie genomineerde conciërges. Lees snel wat Niels, Will en Henk bijzonder maakt....[Niels]
Conciërge Niels is méér is dan een conciërge. Marco, uit het PR-team, vertelt dat Niels naast zijn conciërgewerk ook nog acteur is bij een toneelgezelschap. De leerlingen mogen hem zelfs aanspreken met de naam van één van zijn theatertypetjes: Meneer Niels. Ook is de altijd vrolijke Niels iemand die alleen maar geeft en zelfs zijn eigen werk neerlegt om leerlingen te helpen. Waarom moet Niels winnen? Marco: ?Niels is de hipste, aardigste en meest behulpzame conciërge en hij mag daarom best wel eens in het zonnetje gezet worden!?

[Will]
Conciërge Will hij heeft iets magisch om zich heen hangen. Elke keer als Will in de school gespot wordt, fleurt hij de leerlingen met zijn gorilla-achtige verschijning op, zo legt Rob uit Wills PR-team uit. Will is in de school een soort vaderfiguur, maar dan wat minder streng. Hij zorgt dat leerlingen niet te laat komen en hij staat altijd voor iedereen klaar. Waarom Will moet winnen? ?Wij willen er zeker van zijn dat Will zich gewaardeerd voelt!? aldus Rob.

[Henk]
Conciërge Henk is een speciale conciërge aangezien hij alles gezellig weet te maken. Iris uit Henks PR-team zegt dat hij meer betrokken is dan andere conciërges. Hij is daarnaast erg vrijgevig: hij deelt vaak dropjes en thee uit. Henk zorgde dat het schoolgebouw veel gezelliger is geworden. Tijdens de examens ging hij zelfs met gevaar voor eigen leven op het fietspad naast de school brommers tegenhouden, zodat de examenleerlingen niet gestoord werden. Iris: ?Een Henk in de morgen is een dag zonder zorgen!?

[Winnen]
De wedstrijd is nu in de spannendste fase beland. Alle drie de genomineerde conciërges hebben immers hun eigen speciale kwaliteiten. Nog één dag wachten en we weten of Will, Henk of Niels zich dé conciërge van 2007 mag noemen.

 
 • Reactie door Joost op 14/11/2007
  Als ik het zo lees, vind ik dat de 2de conciërge, die Will eigenlijk wel het meeste recht heeft om te winnen. Dit is niet beledigend bedoeld voor de andere 2 conciërges, maar voorzover ik het begrijp, is Will het meest betrokken bij de leerlingen.
 • Reactie door amber op 14/11/2007
  haha, die niels is koel :) van mij mag die wel winnen, waar zit hij ook echt mee op de foto, lijkt me wel een toffe gozerr. jammer dat onze concierge niet meedeed!
 • Reactie door Jon op 15/11/2007
  En het is Will geworden..
 • Reactie door Kevin op 15/11/2007
  Jazeker heeft Will gewonnen!! Will 4 president!!
 • Reactie door Melissa op 18/11/2007
  YEAAH Will heeeftt GEWONNEN:D Ik zit by hem op school en will is gewoon super tof! Als je corfee hebt laat hy je gewoon eerder weg gaan als je verdriet hebt vrolijkt hij je op will is in een woord GEWELDIGG!
 • Reactie door david op 23/11/2007
  die niels is geinig van mij mag hij wel. winnen
 • Reactie door G. op 15/05/2008
  @Melissa; Elke concierge laat kinderen eerder weg bij een strafmiddag tog?;D
 • Reactie door MC MAGIC op 15/11/2009
  HENK VOOR THE WIN