Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Dromen van een dagje stewardess

Geschreven door Bjorn op 06/11/2007
?Ik had echt niet verwacht dat ik zou winnen: ik win nooit wat,? zegt Jennifer van den Berg (18) uit Gouda. Ze deed mee aan de Droombaanactie van CNV Jongeren en mag deze maand n dag haar droombaan uitproberen: stewardess bij KLM.

?Ik zat op school en we moesten voor een opdracht iets op internet zoeken,? vertelt Jennifer die op het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam zit, ?ik kwam toevallig bij de wedstrijd uit en besloot een gokje te wagen.? Haar docent was in eerste instantie boos dat ze niet met haar schoolopdracht bezig was, maar is nu erg blij voor haar.Sinds vorig jaar houdt CNV Jongeren de Droombaanactie, waarbij je een dag die baan kunt winnen, inclusief salaris. CNV houdt de wedstrijd om aan te tonen dat je zelf je eigen droombaan kunt bereiken. Om mee te doen moest Jennifer haar droombaan opgeven en de reden waarom dt nu juist de baan van haar dromen was. Jennifer gaf op dat ze heel erg van reizen houdt. Toch doet ze nu een opleiding tot meubelstoffeerder. ?Als stewardess ben je natuurlijk wel vaak en lang van huis weg,? antwoordt ze op de vraag waarom ze dan geen stewardessenopleiding doet.

Voor Jennifer is de prijs een unieke kans om te ervaren wat nu leuker is: stewardess of meubelstoffeerster. ?Ja, ik denk wel dat ik ga twijfelen na die dag,? zegt de stewardess-for-one-day. Voor iedereen die ook graag een dag zijn droombaan wil winnen: volgend jaar wordt de Droombaanactie weer gehouden!

 
  • Reactie door shizz op 07/11/2007
    aight gefeliciteerd
  • Reactie door ?? op 19/11/2007
    dus ze had gezegd dat ze erg veel van reizen houdt en dat was de beste reden uit alle inzendingen? dat is snel gewonnen.... :S
  • Reactie door jennifer van den berg op 06/04/2010
    ja makkelijk he maar ik had hem wel en het was geweldig