Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Geen Stijl = Geen Leven!

Geschreven door Bjorn op 25/04/2007
Toevallig belde de assistent van de Amerikaanse top-ontwerper Marc Jacobs mij vandaag, of ik mee wilde doen aan een modeshow in Parijs. En guess what? Ik krijg een eigen mode-adviseur, die alle kleding voor mij gaat uitzoeken enzo. Doe maar luxe! Ik vind het niet erg hoor, al hou ik er persoonlijk niet zo van. Zelf kan ik ook wel iets hips uit de kledingrekken pakken. Er hangt immers genoeg in mijn kast. Ik bedoel, ik wt dat ik style heb. En het is overigens ook nog bewezen door een mode test. Ik heb 19 van de 20 punten, terwijl sommige vragen niet eens klopten in mijn geval. Chek:

De London Fashion Show is aan de gang, wat is voor jou van toepassing?
A) Ik zit vooraan bij de catwalk
B) In de kranten houd ik het nieuws over de mode bij
C) Ik was mij niet bewust van de show maar ben ook niet genteresseerd

 
 • Reactie door l.l op 03/10/2007
  mijngod wat ben jij een opschepper
 • Reactie door sanadria op 26/11/2007
  wat is mode
 • Reactie door katrine op 26/11/2007
  voeg ff toe lovely_katrina
 • Reactie door sanadria op 26/11/2007
  wie is modeontewrper
 • Reactie door jojo op 09/01/2008
  opschepper!! haha lolzz neej hoor ik vindt dat het wel mee valt alleen lijkt mij niet ideaal iemand die jouw kleding uitzoekt
 • Reactie door anita op 12/03/2008
  k vind het zo`n coole film(bloedbroeders) die naar alleen al!!!
 • Reactie door anna op 06/11/2008
  ik vind je maar een opschepster
 • Reactie door Kimberly op 11/11/2008
  Ik vind het geen opschepperij, al hoewel.. IEDEREEN heeft styl, 'z'n eigen styl' alleen op de manier hoe jij het zegt is niet cool
 • Reactie door thomas op 22/03/2009
  je bent een echt opschepster iedereen zijn eigen styl begrepen je bent chichi weet je dat
 • Reactie door . op 22/03/2009
  Ik geloof je niet. En als je de waarheid spreekt ben je inderdaad een opschepper. En het slaat ook nog eens nergens op want iedereen heeft stijl. ZIJN EIGEN STIJL. Net zoals Kimberly al zei.
 • Reactie door Marije op 15/06/2009
  Ik snap het wel. Ze huren zo iemand in om mensen te helpen die cht geen stijl hebben. Van te voren kun je dat nooit van iemand weten. En je mag toch gerust wel van jezelf zeggen of je wel of niet stijl hebt? Wat een onzin, dat van dat opscheppen. xx
 • Reactie door kristiaan op 15/07/2009
  jij bent echt superarrogant
 • Reactie door tjaa...?? op 07/03/2010
  jij bent egt aso,, joh...!! hoezo eigendunk..!!