Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

TMF awards

Geschreven door Bjorn op 01/11/2007
Ik had willen zeggen: de TMF Awards waren gaaf, vet, en ik heb al mijn favoriete artiesten zien optreden, en ik kreeg zelfs nog een vette knipoog van Miljuschka. Helaas heb ik dit jaar de TMF Awards aan me voorbij moeten laten gaan, een fotoshoot. Tja, je moet wat voor modellenwerk over hebben.
De Marco Borsato Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt. Nick en Simon hebben die gewonnen ? wat die award betreft heb ik dus niets gemist. De vriendjes van Jan Smit mogen dan wel muzikaal zijn, maar ze stralen zelf absoluut niets uit, en dat ze teksten voor Jan Smit schrijven, geeft ze ook geen meerwaarde: die teksten slaan toch nergens op.
En wat hoorde ik? Een webcam award? Een 16-jarige Romy die altijd voor de webcam zong en nu op het podium bij de TMF Awards staat? Waar gaat het heen? Als de meisjes straks voor de webcam r&b-clips gaan nadoen, heeft de politie de handen nog voller met alle naaktfilmpjes van minderjarige meisjes. TMF toch!

 
 • Reactie door mirt op 02/11/2007
  helemaal mee eens!
 • Reactie door Anoniem op 11/11/2007
  Je hoeft niet zo te doen over ' de vriendjes van...' toch ? x
 • Reactie door terror jaap op 15/11/2007
  nick en simon zijn de goedste vooral met het nummer kijk omhoog maar zonder jan smit waren ze nergens
 • Reactie door sanne op 18/11/2007
  nick en simon zijn geweldig, wat weet jij er nou van!!
 • Reactie door W op 23/11/2007
  Pff.. ik vind nick en simon wel leuk,, de teksten zijn wel mooi miscchien moet je eens gevoel krijgen.
 • Reactie door bla op 26/11/2007
  nahh, wat nou 'gevoel'?! dat heeft ze nu juist! ze heeft een mening en dit boeit dr allemaal geen reet.. laat haar toch lekker! ga nou niet jouw mening aan haar opdringen door te vinden dat zij die nick en simon, wie dat dan ook zijn, ook leuk moet vinden of wat dan ook!
 • Reactie door Anoniem op 07/12/2007
  k ben het niet met je eens over nick en simon. Ze schrijven mooie nummers !
 • Reactie door veerrrrr op 26/02/2009
  het is jou mening over nick & simon , maar laat die de volgende x even voor je ! ;)