Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Idols 4: kansloos op de stip

Geschreven door Eline op 24/10/2007
Na ruim een jaar wachten is het weer zover: afgelopen zaterdag is een nieuwe editie van Idols van start gegaan.. Zelfs na vier jaargangen (Jamai, Boris, die zwangere krullenbol; wie mis ik?) is er nog steeds niets heerlijker dan op de bank te liggen en te lachen hoe vreemde, veelal kansloze mensen zichzelf de hemel in prijzen voordat ze auditie mogen doen.De jury is een beetje veranderd: zonnebril-Henkjan heeft plaatsgemaakt voor John Ewbank en ook Gordon is aangeschoven aan de jurytafel. Jerney Kaagman had ook dit jaar weer zin om mee te doen ? met zoveel Botox verander je immers niet zoveel ? en ook Eric van Tijn is weer van de partij. Zoals elk jaar is de jury weer hard en meedogenloos: ?Heb je je make-up zelf gedaan? En die snor ook helemaal zelf?? tegen de ietwat harige deelneemster Khuki, ?Je past in elk geval bij je vriend? tegen Michelle die net als haar lover glashard werd afgewezen, of ?je komt op mij over als toiletjuffrouw die af en toe voor de gein zingt? tegen professionele zangjuf Babs. Zelfs presentatrice Wendy van Dijk, normaal toch echt Neerlands ideale schoondochter, heeft qua snerende opmerkingen n en ander van Gordon geleerd: ?Heb je die kleding zlf uitgezocht??. Alleen Martijn Krabb heeft nog geen onaardig woord gezegd tegen de deelnemers en is wat mij betreft meteen in de categorie brave huisvaders beland. Beetje jammer!

Een btje talentenjacht-moe ben ik wel: de kans dat ik Idols zal gaan volgen tot en met de laatste liveshow is net zo groot als een hernieuwd succes van Boris. Maar ja, toch ben ik ontzettend blij dat er de komende maand weer elke weekend een heerlijk afzeikprogramma op de buis is. Maar zelf eens op die stip gaan staan? Nee, dat durf ik inmiddels cht niet meer..

Idols ? de audities: elke zaterdagavond 20.30 uur bij RTL 4. De echte die-hards kunnen alle voorrondes bekijken via de Idols-website en zich opgeven voor een extra webcamauditie?

 
 • Reactie door Nina op 24/10/2007
  Idols = KEIHARD LACHEN!
 • Reactie door m.... op 25/10/2007
  Idols is toff...
 • Reactie door mezelf op 28/10/2007
  Levenloos..........
 • Reactie door S. op 28/10/2007
  IDOLS= TOF,LEUK,LACHEN ENSJJOOOWWWW
 • Reactie door Delaila op 29/10/2007
  Ja ik heb meegedaan en ik ben door naar theater!
 • Reactie door christiaan op 31/10/2007
  Idols = levenloos net als ik
 • Reactie door Lisaa op 02/11/2007
  haha ik heb auditie gedaan:P alleen ze vonden me niet genoeg indruk hebben.. stomme voorjury-_- terwijl ze dat nummr in die 4 jaar niet hadden gehoord, en mn zang super vonden! soms snap ik mensen niet-_- majah, de mensen die door zijn, veel suc6!! xx