Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

SMS van Sarah-Jane: de uitslag

Geschreven door Scholieren.com op 22/10/2007
Beste allemaal, bij deze wil ik jullie bedanken voor alle hulp, advies en natuurlijk stemmen van de afgelopen tijd. Helaas heb ik vanmorgen gehoord dat ik niet door ben naar de volgende ronde. Ik had 48% van de stemmen, en mijn tegenstandster 52%. Jammer! We hebben allemaal ons best gedaan, en ik wil jullie daar voor bedanken.