Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Write NOW!

Geschreven door Gijs op 22/10/2007
Ben je tussen de 15 en 24 en hou je van schrijven? Doe dan mee aan Write Now! Tot en met 24 oktober kun je jouw poezie, proza, column, raptekst, script of ander literair hoogstandje sturen naar de jury van Write Now.
Mocht je dus nog ergens op je vergeten oude computer een uitgetikte crimi hebben, of ligt er onder je bed nog een vergeeld stukje papier met vervlogen inspiratie voor een gedicht? Schrijf je dan nu in! Wie weet is je toekomst als schrijver dichter bij dan je denkt! Ik weet in ieder geval dat mijn boek al hoog en droog naar de jury van mijn regio is gestuurd!Write Now is d schrijfwedstrijd van Nederland, georganiseerd door Passionate. Ze organiseren de wedstrijd nu voor de 8ste keer en sommige eerdere winnaars hebben hun werk ook echt mogen uitgeven. In 2006 deden er wel 950 jongeren mee! Voor het eerst dit jaar kunnen ook jongeren in Belgi meedoen. 13 voorronden vinden er plaats door heel Nederland, 2 in Vlaanderen. Ook hier kun je al in de prijzen vallen. Winnaars van de voorrondes ontvangen boekenbonnen. Verder gaan ze door naar de finale, waar ze samen met nog 3 wildcard-gelukkigen strijden om de eerste plaats van heel Nederland, en nu dus ook Belgi. Wie de finale wint, krijgt niet alleen een superdeluxe laptop, ook ligt een coachingstraject bij uitgeverij Augustus in het verschiet en mag hij/zij optreden op het GDMW-Festival in Rotterdam (of voluit: het geen-daden-maar-woorden-festival).

 
  • Reactie door Merrie op 23/12/2008
    Christmas