Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Met Scholieren.com naar Stardust geweest!

Geschreven door Bjorn op 04/10/2007
Er is een ster uit de hemel gevallen? Iedereen wil haar hebben: drie gemene heksen om om het eeuwige leven te hebben, zeven broers willen de ketting die zij draagt om het koningschap te krijgen, en de jonge, knullige Tristan om het hart te veroveren van een meisje. Geen zorgen: dit is niet echt.

Ik ben zondagochtend ook naar de voorpremire van de film Stardust geweest, en daar heb ik al deze beelden voorbij zien schieten. Het is een echt sprookje: geen diepgaand verhaal, maar een lust voor het oog. Prachtige special effects die me af en toe zelfs tot aan gillens toe in de bioscoopzaal deden zitten.

De film moet het niet van het sterke plot hebben. Absurde, grappige, enge en vooral indrukwekkende scnes volgen elkaar in een hoog tempo op, gespeeld door topacteurs als Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Sienna Miller en Robert Deniro. Die film wil je dus echt wel zien!