Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Bij de Moviesquad jongerenjury...

Geschreven door Scholieren.com op 03/10/2007
De jongerenjury exclusief op Scholieren.com:
"Wij als MovieSquad-team van het Nederlands Film Festival hebben er nu bijna een hele week op zitten. Het grootste deel van onze tijd hebben wij besteed aan het bekijken van tien films waaruit wij drie nominaties en n winnaar van de MovieSquad Award mochten kiezen."

Lees het complete verslag van wat de jongerenjury op het filmfestival uitspookte![BN'ers spotten]
De dagen waren erg gezellig, de groep was gevarieerd en we vormden een goed team. Bovenop deze al erg mooie ervaring hebben wij ook het voorrecht gehad vele BN?ers te spotten, maar ook om met ze te kletsen en foto?s met ze te maken. Nou moeten we toegeven dat niet alle films noch filmmakers even geweldig waren, maar dat blijft altijd, daar zijn we mensen voor. Het hoogtepunt in ons filmprogramma was de premire van
Nadine. Na de film was er gelegenheid om een enorme variatie aan filmmakers te groeten en hier hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt. Achteraf gingen we zelfs naar de afterparty samen met menig BN?er!

[Op bioscoopbanken zitten]
Op filmisch gebied was het hoogtepunt toen we vier films in een dag moesten kijken, met af en toe een pauze van drie kwartier om wat te eten. Aan het einde van zo?n dag zijn die bioscoopbanken toch niet zo aangenaam als je eigen bank, hoe leuk een bioscoop dan ook mag wezen, ik had op dat moment toch liever op mijn eigen sofa gezeten. Desalniettemin, een nooit-te-vergeten-ervaring, met als hoogtepunt voor het MovieSquad team de uitreiking van de Award!

[Tekst instuderen]
Na grondig onze tekst te hebben ingestudeerd, mochten wij tijdens de Talkshow van Matthijs van Nieuwkerk, tijdens het Film Festival, de prijs uitreiken aan de makers van de winnende film. En wie heeft er gewonnen? Wij vonden drie films het beste: Blind, HannaHannaH en Kicks. De allerbeste film vonden wij? Blind!

David & Laura (MovieSquad, Nederlands Film Festival ?07) 
  • Reactie door Berend op 03/10/2007
    ik vind Halina super lekker!
  • Reactie door Halina op 03/10/2007
    Ik vind Berend een idioot.
  • Reactie door Igrayne op 05/10/2007
    Het was echt super gaaf! :D