Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Met Scholieren.com naar Stardust!

Geschreven door Ceyda op 20/09/2007
Ik kijk al een tijdje uit naar de film Stardust. Omdat ik Robert Deniro wel eens wil zien als fantasy-piraat, bijvoorbeeld. En omdat striptekenaar Neil Gaiman het verhaal heeft bedacht, dus dat is hartstikke waus denk ik.

Laten we dus niet wachten tot de film in de bioscoop draait (4 oktober). Scholieren.com regelde een gratis voorpremire in de classy Tuschinski-bioscoop (Amsterdam). Je hoeft maar 1 simpele vraag te beantwoorden, eitje. Gezellig met z'n allen naar de leukste film van het najaar. Kunnen we daarna misschien Amsterdam nog in...

Meedoen met de prijsvraag op Scholieren.com


 
  • Reactie door Liselotte op 30/09/2007
    Ik ben net terug van deze voorpremiere! De film was echt leuk! Jammer dat ik te laat was.. want ik kon het theater niet vinden xD In iedere geval bedankt voor de kaartjes! Ik heb er erg van genoten.