Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Brugklaskamp

Geschreven door Eline op 14/09/2007
Ik ben als begeleider mee geweest op brugklaskamp. Want dat wordt van je verwacht, als je een enthousiaste leerling bent. Ik ben net terug, wat is dat vermoeiend, zeg!Behalve dat ik op de heenweg snoeihard van mijn fiets viel, bij aankomst groenbeschimmeld brood bij me bleek te hebben, vijftien keer werd onderbroken toen ik het leerstijlenspel uitlegde, een kauwgompje vast in mijn kussen en haar had zitten, vijf keer de band van Joeri moest plakken, een teek uit Emma?s arm moest halen, een gigantische splinter in mijn hand kreeg door het vlotbouwen, tijdens het zwemmen mijn bikinitop kwijtraakte en dat ik in drie dagen maar twee uur heb geslapen, was het een zeer geslaagd kamp!

 
  • Reactie door kimberly & sharena op 17/09/2007
    heey vEt cOol. wY willEn dAt oOk dOen kUN je Ook bY oNs kOmen ??????? LovEyoU. nTb wJnMk.
  • Reactie door Ja wil je wel weten h.. op 24/09/2007
    Wat sneu voor je dat je zoveel peg hebt.. :-P
  • Reactie door emma op 17/10/2007
    twas zeker leuk