Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Holland's Next Top Model

Geschreven door Eline op 22/04/2007
Heb jij afgelopen maandag ook zo vol spanning gekeken naar Holland's Next Top Model? Ik wel en ik ben zoo benieuwd wie er gaat winnen. Bodil is wel mijn favoriet. Zij is echt mooi en ze kan nog goed acteren ook.

[Kaapstad]

Volgende week zitten ze in Kaapstad. Daar had ik ook wel heen gewild, maar ja, ik doe niet mee. Wel stom dat ze eerst zes tickets uitdelen, zodat elk meisje dacht dat ze naar Zuid-Afrika mocht, en dan ineens nog een eliminatieronde doen. Arme Lois. Mocht ze niet eens mee en moet ze toezien hoe haar zus River wel doorgaat. Nou ja, zolang River maar niet wint. Wat een muts is dat zeg.
Bodil gaat gewoon winnen. En anders Kim. Nu is het afwachten tot de finale op 14 mei.

 
 • Reactie door nazib amhali op 16/05/2007
  echt mooi kom je nog naar mijn show
 • Reactie door ikke op 01/06/2007
  Kim is zwr dom.. jammer dat ZIJ juist gewonnen heeft:S ik was voor River.. @nazib Amhali: je naam is naJib
 • Reactie door linda op 28/06/2007
  heej ik ben ook voor Bodil!! box-em
 • Reactie door kim op 05/01/2008
  ik vind julie echt dom spangas heel dom
 • Reactie door Gilaa op 05/01/2008
  hahahahahaha spangas is helemaal lijp Tobis y love you (L)
 • Reactie door Naomi op 21/02/2008
  Goeiie Sereeyyy vn SPANGAS zeer mooii !!
 • Reactie door mebchar op 30/01/2009
  ik vind dit vet coooooool ik ga er zelf ook in spelen
 • Reactie door aNOUK DIJKERS op 20/03/2009
  ik ben heel erg mooi