Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Mijn mening

Geschreven door Tom op 06/09/2007
Ik ben blij met mijn mening. Iedereen heeft wel een mening, maar mijn eigen mening vind ik zelf altijd erg belangrijk. Zo belangrijk dat ik overweeg om mee te doen aan Moviesquad. Dat is de jongerenjury op het Nederlandse Film Festival in Utrecht (26 september t/m 6 oktober). Als jurylid kan ik niet alleen gratis films kijken (handig) maar ook mijn mening opleggen aan duizenden mensen. Kritiek geven op de acteurs in Zwartboek, op de plot van Sextet, noem maar op. En daar gaat het mij om. Regisseurs die een prijs van mij willen ontvangen kunnen mij dan vakantie-reizen aanbieden, of de hoofdrol in hun nieuwe film. Relaxed.
Jij kan je ook inschrijven, trouwens. Dat moet je doen voor 16 september 2007. Hier staat alle info. Dan zien we mekaar in de jury, lijkt me.