Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Intro

Geschreven door Gijs op 20/09/2007
Mijn studentenleven begon goed met de introductieweek, maar nu is het uit met de pret. Ik heb het keiharde leven van de student ontdekt. Ik heb niet eens meer tijd om World Of Warcraft te spelen! Opschieten om de bus te halen, proberen wakker te blijven tijdens de twee uur durende (!!!) hoorcolleges en vreemde haren in 't doucheputje van m?n nieuwe studentenkamer voor lief nemen.

Tijdens de introweek heb ik geleerd wie en hoe mijn klasgenoten zijn, en vooral hoe ze zich gedragen wanneer ze zich aan de alcoholfles hebben vergrepen. Raar hoor, om dezelfde mensen dan nu in college serieus aantekeningen te zien maken, terwijl je ze vorige week nog apezat tegen ?n boom zag aankotsen.

Maar ja, in de eerste drie dagen is er dan ook 1050 liter bier doorheen gegaan. Het is noemenswaardig dat ik daarin een groot aandeel heb gehad. In die hele introweek heb ik trouwens maar n nacht de tent van binnen gezien. En niet omdat ik WoW zat te spelen! We waren aan het feesten. Favoriet was het spelletje de kledinglijn waarbij een lijn van kleren moet worden gemaakt en de vrouwtjes dus zo veel mogelijk kleren moeten uittrekken. Genieten.

Hmm, misschien is dat studentenleven zo gek nog niet....

 
  • Reactie door LOLATYOURFACE op 21/01/2009
    Wow sucks!
  • Reactie door dummie op 17/02/2009
    na wow rocks