Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Niemand is mooi

Geschreven door Eline op 14/08/2007
Geef toe: je ziet er niet altijd even goed uit. Als voorbeelden geef ik een bad hairday of een opkomende puist. Of een slecht gecombineerde outfit en een weegschaal die een hoger getal aangeeft dan normaal, omdat sporten er even niet in zat. Maar waar blijven deze irritante maar natuurlijke lelijkheden bij onze popsterren? Dat wij die nooit zullen zien, is onder andere veroorzaakt door een vreselijke laag make-up op de gezichtjes. Ja, ik vind het maar achterlijk ook. Geldsmijterij.
Maar, we kunnen wel zlf de touwtjes in handen nemen en de beroemdheden onaantrekkelijk maken. Zo kan ons zelfvertrouwen iets stijgen. Ik kwam namelijk de site rubberfaces.com tegen. Misschien zijn jullie er al mee bekend, want deze site bestaat al heel lang. Maar nog steeds is-ie handig voor het ego van de niet-beroemde mensheid. Op deze site kun je de lieve, mooie en vooral perfecte popsterren in een mum van tijd omtoveren tot lelijke mormels. Zonder voodoo te gebruiken. En dat is nou het mooie van computers. Dus klik er een eind op los, en ontdek dat iedereen lelijk kan worden!

 
 • Reactie door mena op 21/08/2007
  iedreen is uniek vind ik als je nou mooi of lelijk bent iedreen blijft het zelfde
 • Reactie door romy op 05/09/2007
  het maak niet it hoe je eruit ziet als je maar aardig bent
 • Reactie door cenedra op 05/09/2007
  romy je hebt heelemaal gelijk ik zie er niet uit maar ik ben aardig en niemand scheld mij uit bedankt
 • Reactie door gre op 19/03/2010
  Jaa maar je hetb gelijk ja,,