Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Rapper heeft er genoeg van

Geschreven door Ceyda op 10/08/2007
Als ik Wilders ooit tegenkom, is 'ie van mij. Ik zweer je, ik pak 'm aanGeert Wilders roept van alles over de islam en wordt daarom al tijden bedreigd, maar de tekst die Appa in De Pers uit, gaat hem te ver. Geert heeft aangifte gedaan.
Nu ben ik het ook niet echt met Appa eens. Deze clip vind ik toch ook een beetje ver gaan. Extreme opmerkingen lokken blijkbaar extreme reacties uit...