Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Tips voor thuisblijvers

Geschreven door Gijs op 31/07/2007
Iedereen al op vakantie? Ik nog niet, ik denk ook niet dat ik nog ga. Mijn ouders zijn vorige week vertrokken naar een camping in Frankrijk, al mijn klasgenootjes zijn met z'n allen naar Ibiza en ik zit hier maar. Gelukkig komt GTA 4 bijna uit. Tot die tijd zijn hier de leukste tips voor thuisblijvers in de zomervakantie. Holland in video
Ja, hoor ik je zeggen, maar ik woon al in Holland! Jaaaa, maar dit is handig voor als je in Utrecht woont maar wil weten wat er te doen is in Groningen. Of als je in Groningen woont en meer wil weten over Drenthe. Met video! K3wl.

Like a local
Vul in waar je heen wil (niet heel Nederland staat er in trouwens, maar ze hebben wel tips voor Belgie en Frankrijk) en in wat voor een bui je bent, en je krijgt tips van "locals". Handig!

Faceball
Stel dat je je nou aan het vervelen bent met wat vrienden, maar je hebt wel een strandbal... Dan kan je Faceball spelen! Hoera. Met een voetbal of een stuk steen is het ook leuk, maar dan duurt een spelletje wel erg kort.


 
  • Reactie door sharona op 19/10/2009
    heeft iemand tips voor verveling? een leuke site, iets dat je gewoon THUIS kan doen. stuur naar dit adres: sharona.barkhuis@live.nl doe snel want verveel me dood.