Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Heb jij spreekangst? Voor een item van RTL Nieuws doen we onderzoek naar spreekangst. Laat ons weten of jij nerveus wordt van spreken voor een groep. Meedoen duurt maar 2 minuutjes. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Vakantiemoment van de week

Geschreven door Eline op 30/07/2007
Hier een kort berichtje vanuit Hammamet aan de oostkust van Tunesie. Ik zit twee weken met mijn vriendje in een all-in hotel. Lekker ontspannen dacht ik. Maar dat viel vies tegen. Mijn vakantie moment van de week heeft te maken met een enge tor...Lag ik lekker te zonnen op het strand, hoor ik opeens "wiieieieizzzeooeeooee". Ik schrik me rot, en het blijkt een grote TOR te zijn. Moet je kijken hoe groot hij is bij mijn voet vergeleken. Mijn vriendje (echt stoer) sloeg hem gelukkig dood, met een teenslipper. Echt een paar keer geslagen, tor lag helemaal diep in het zand.
En na een kwartier, terwijl we aan de cola light zitten, hoor ik weer "wieieieeieizozozoeoeoeoe", en die tor kruipt vrolijk het zand uit en vliegt weg! Stel je voor dat er honderd torren onder het zand rondkruipen... GETVERDEMME.

Ik heb nog nooit zulke enge beesten gezien als hier in Hammamet. Op het strand ben ik doodsbang, de hotelkamers lijken me ook onfris... Ik wil naar huis!

Stuur je eigen vakantiemoment in, mail foto + uitleg naar redactie at scholieren.com

 
  • Reactie door Anneke op 30/10/2007
    Zolang het geen malaria mug is of een of ander eng steekbeest is alles tog ok? ;D xx