Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Cascada Zangeres Natalie Horler; altijd in voor kattenkwaad!

Geschreven door Scholieren.com op 09/07/2007
Je moet wel onder een steen geleefd hebben als je nog nooit van Cascada gehoord hebt. Wie? Cascada, die in 2006 over de hele wereld een superhit scoorde met het nummer ?Everytime we touch?. Scholieren.com sprak met de zangeres van Cascada, Natalie Horler. Natalie wist altijd al dat ze een zangeres wilde worden. Haar vader is jazzmuzikant, waardoor Natalie al van jongs af aan vertrouwd werd gemaakt met muziek.
?Toen ik 9 of 10 was zat ik met mijn zusje in een kerkkoor. En als er talentenjachten, of muzikale dingen te beleven waren op school, was ik altijd van de partij. Al gauw wist ik dat ik verder in de muziek wilde groeien. Ik heb zelfs in cocktailbars gezongen op karaoke-avonden. Als ik maar kon zingen. Ik wist altijd al dat ik iets met muziek wilde doen, maar niet dat het dance-muziek zou worden.?

Cascada bestaat uit behalve Natalie ook uit Yanou en Manian. Beiden zijn producers en DJ?s.
?Zo?n drie jaar geleden ontstond Cascada. Ik kende Yanou en Manian al een tijdje doordat ik wat voor ze had ingezongen. 3 jaar geleden kwamen we bij elkaar en hebben we ?Miracle? opgenomen. Yanou kwam toen met de naam Cascada. ?Cascade? betekent in het Spaans (en in het Engels, red.) waterval en dit lag goed in de mond, het klonk mooi.?

Echt bekend werd de Duitse groep pas met het nummer ?Everytime we touch.? Toch is dit niet Natalie?s favoriete nummer.
?Die heb ik niet,? antwoord ze. ?Ik vind meerdere nummers erg goed. Vooral ?another use? en ?ready for love? vind ik mooi. Natuurlijk ook omdat dat de ballads zijn.?

Een ander nummer dat op het album ?Everytime we touch? staat, is ?Truly, Madly, Deeply,? een single die net uit is in Nederland. Het is een cover van een nummer waarmee een andere band doorbrak in 1997.
?Het origineel is natuurlijk van Savage Garden, maar wij hebben het nummer wat sneller gemaakt, meer op Cascada-level. Op het album staat de single zelfs iets langzamer dan dat hij nu is uitgekomen. We hebben de videoclip ervoor opgenomen in Londen, in een heel mooi hotel. Het duurde 2 dagen. Het was echt hectisch, maar voor een video nog best snel gedaan. Ik ben echt blij met het resultaat.?

In de clip is goed te zien dat de clip is opgenomen in een hotel, al zullen de meeste jongens meer aandacht hebben voor Natalie zelf. Hoewel, in een aantal shots draagt ze een bril en is haar blond/bruine haar ineens zwart. Beetje nerd-achtig. Was ze ook zo op de middelbare school?
?Nou nee, absoluut niet.? Lacht. ?Ik was meer het type dat altijd een beetje in problemen zat, of vrienden had die in problemen zaten. We haalden altijd kattenkwaad uit, maar nooit echt ernstig hoor. Ik had ook nooit echt hele grote problemen. Mijn cijfers waren redelijk, alleen haatte ik bta-vakken, zoals natuurkunde en wiskunde, daar was ik echt vreselijk in. Vakken waar je je in kon uiten waren meer mijn ding, zoals tekenen, en gym. En ik was natuurlijk goed in Engels, omdat mijn ouders Engels zijn.?

Het is wel te horen dat Natalie geniet van het succes en haar leventje. En als het aan ons ligt zullen we zeker meer van Cascada gaan horen. Na het luisteren van ?Truly, Madly, Deeply? kunnen we niet anders dan het erover eens zijn dat het gewoon de zomerhit van 2007 gaat worden.

Doe mee aan de Cascada prijsvraag en maak kans op de nieuwe cd!

 
 • Reactie door Poitertjuh op 13/07/2007
  Eerlijk gezegd kan het me geen bal schelen wie ze is :D. Maar toch een leuk stukje :)
 • Reactie door Meeee op 14/07/2007
  Cascada is goed! Vooral de langame versie van Truly Madly Deeply is leuk:D Maar ik wist niet dat het een duitse band was. Ik had er eigenlijk nog nooit over na gedacht:D
 • Reactie door hindjee op 21/07/2007
  heeeey raar !!ik wist niet dat het een diutse band is maarja leuk stukkie :)
 • Reactie door edwin op 22/07/2007
  ik dagt eerst dat ze amerikaan was maar jah. duitse band is ook leuk
 • Reactie door patrick op 17/08/2007
  het boiet me niet waar ze vandaan komt ze is gewoon goed
 • Reactie door Rudy de Vaal op 18/08/2007
  Ik ben altijd al liefhebber van Dance geweest en zeker van deze Duitse-Canadese zangeres,wat een looks,zingen doe ik ook alleen maar en probeer nummers na te bootsen en ik ken de nummers allemaal uit mijn hoofd,trouwens,sporten doe ik ook erg graag,eigenlijk alles,maar...,vrouwen zijn voor mij de meest belangrijkste personen op aarde,en ik wil niet voor niets later een lieve/vrouw,vriendin.
 • Reactie door loes op 21/08/2007
  ik vindt cascada echt heeel leuk irst wist ik nog niets over haaar maar nu wel !!!! groet loes
 • Reactie door CascadaFan op 29/08/2007
  ik vind Cascada echt helemaal geweldig,ik heb al haar nummers, ook die nog niet uit zijn. ik vind al haar nummers geweldig, en nu hopen dat ik haar nog een keer in het echt ontmoet!!
 • Reactie door dse op 05/10/2007
  hoi
 • Reactie door de grootste fan van Cascada-natelie!!!! op 06/10/2007
  Natelie is Geweldig :) ik luister geen andere muziek meer dan die van haar !!!!XD
 • Reactie door grootste fan van cascada-natelie! op 06/10/2007
  :):):) natelie is de beste :):):)
 • Reactie door katja op 08/10/2007
  ik wist ook totaal niet dat ze uit Duitsland kwam en ook niet dat de zangeres Natalie Horler was... :P :D ik vind het wel leuk ;) ik moet met duits een intervieuw houden ... over Natalie (Cascada) Nou jaa ;) doei doei :) xx
 • Reactie door milou van ooyen op 01/11/2007
  hoi cascada ik heb een vraag voor je heb je nog tijd voor je zelf en wat doen je dan? en ik wil heel graag je handtekening GROETJES MILOU (R)
 • Reactie door imke op 02/11/2007
  hoi cascada,ik vind je haar echt heel mooi en ik ga op het internet een plaatje van je uit printen en vragen bij de kapper of ze mijn haar zo ook willen knippen . is dat goed?
 • Reactie door imke op 02/11/2007
  je nieuwe singel truly madly deeply is ecgt cool ik luister bijna niks anders meer en evry time wy toch en miracal zijn ook heel leuk hoor
 • Reactie door Rosselia op 02/11/2007
  cascada is niet de aller beste,maar ze kan tenminste zingen. ik ben geen fan,maar ik kan wel gerust zeggen dat ze een mooie stem heeft! :P ;)
 • Reactie door de grootste cascada-natalie fan!!! op 06/11/2007
  julli schrijfen alemaal dat julli nie weete dat ze uit duitsland komt en bla bla bla een egte fan zoals ik weet dat natuulijk al lang omg
 • Reactie door Cascada fan !!!!! op 07/11/2007
  cascada is ne kei goeie groep ben al naar elk concert geweest kei leuk! mijn favoriete liedjes zijn : truly madly deeply - everytime we touch baybay
 • Reactie door henk op 13/11/2007
  cascada is een mooi lied kbe tot nu toe naar elk consert geweest gr
 • Reactie door piet op 13/11/2007
  ik vin cascada een machtig mooi lied en ze kan mooi zingen gr xje
 • Reactie door Laura op 17/11/2007
  Natalie kan echt goed zingen :p misschien dat ik daarom vorig jaar een liedje van cascada gedaan heb met de playback show? ??????!!!!!...... :-)
 • Reactie door Laura op 17/11/2007
  -xxx- laura -xxx-
 • Reactie door jonny op 22/11/2007
  ze is geweldig ik heb der na gedaan bij playback bij hek
 • Reactie door Yessica op 22/11/2007
  Cascada is helemaal super heeft supper nummes gemaakt zoals what hurts the most dat is de mooiste die ze ooit heeft gemaakt maar ja doei doei --xxxx-
 • Reactie door Jordy op 23/11/2007
  Geef mij maar SPecial D. :D
 • Reactie door grootste cascada fan op 23/11/2007
  hoi k zie dat zomige schrijfen dat ze naar op treedens zijn geweest en hoe is dat ijgelijk ? en zijn er aleen maar mensen boven de 14-15 of zo want ik kijk altijd live uitzendingen van haar op joutube aleeen dan zie ik aleen mensen van 14-15 en ouder ongeveer daar hoe zit dat ???
 • Reactie door cascada's best fan op 01/01/2008
  cascada is de beste:D
 • Reactie door grootste fan op 08/01/2008
  hoi ik vind die musiek kei cool
 • Reactie door vanity en kelsey op 10/01/2008
  we wilen cascada om moeten liefs kelsey vanity
 • Reactie door peter op 11/01/2008
  cascada is de beste dancetrance band ter wereld. en haar muziek vind de beste van de hele wereld. dit ts reactie gigafan
 • Reactie door Tsja... op 11/01/2008
  Ik vind haar echt super! Vooral Miracle, truly Madly Deeply en Everythime we touch het leukst!:) Ze is gewoon super, maakt me niet uit waar ze vandaan komt!:) Groetjes, Tsja...:)
 • Reactie door Liesco op 23/01/2008
  Wel grappig als je al die reacties hier leest. Een paar jaar geleden liet een vriend mij het liedje miracle horen en ik was verkocht, wel grappig dat een paar jaar later al die liedjes op televisie verschenen. Ik vind het erg leuke muziek en Cascada is een leuke groep!
 • Reactie door tsja gaat je niks aan op 29/01/2008
  wij vinden dat er heus wel wat meer info over Cascada op deze site mag. wij vinden de muziek van Cascada leuk alleen zitten er ook stomme nummers in. en waarom staan er allen maar vragen? er mag heus wel maaer info bij dus minder vragen. wij vinden het wel een beet je geinig die vragen maar net als wat we net zeieden er mag meer info op!!! groetje tsja gaat niks aan laterzzz
 • Reactie door debeva op 01/02/2008
  ik vind de muziek van cascada leuk! maak mij nie uit of ze uit Duitsland komt maar net als da berichtje hier boven mag er wel wa meer info op maar da van mij is nie boos bedeld misschien van hier boven wel maar ik ga doeg
 • Reactie door Nihada op 23/02/2008
  Ik vindt dit egt een te gekke stukje ik ben namelijk al een poosje gek op cascada en is nu m'n favo zangares geworden
 • Reactie door ............ op 10/03/2008
  ze is te DIK
 • Reactie door kelsey teiwes op 13/03/2008
  ik vind cascada goed zingen ik wil ned zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo goed wille zingen daarom wil ik je je ontmoeten maar stuur wel iets trug ik ben 8 jaar groetjes kelsey
 • Reactie door ............... op 02/04/2008
  kelsey als jij egt dankt dat je zo goed als haar kan worden ben je gek klein kind
 • Reactie door Banaan op 07/04/2008
  cascada is een lekkerding en heeft leuke liedjes wat wil je nog meer!
 • Reactie door cascada fan op 29/05/2008
  ze is supergaaff kan super zingen. The best of the world. Ga zo door! Perfect day is ook super
 • Reactie door cascada fan op 29/05/2008
  sorry banaan cascada is een lekkerding zeg je maar het is een groep orh
 • Reactie door fan cascada! op 06/06/2008
  cascada is leuk! vooral miracle en every time we touch vind ik mooi!! kluister ze zeer vaak!
 • Reactie door CASCADA op 06/06/2008
  ze is lekker hoor!!! en kan fet goed zinge!!!
 • Reactie door jahor op 06/06/2008
  ik vind je ook heeeeel knap natalie! ik wil je graag ontmoeten. je zing ook mooi.
 • Reactie door Halime op 06/06/2008
  omg!! kwist nie dat ze van duitsland komt:S mja ze kan gwn goed zinge en daar gaat ht om in een zangcarriere hea :P
 • Reactie door shabii op 07/06/2008
  ik d8 da haar naam cascada was :s nu weet ik da da haar band is merci x
 • Reactie door sanne op 29/10/2008
  cascada kan so goed zingen se is te best!!!
 • Reactie door jeroen op 18/02/2009
  ik vind haar echt tof ze moett zo doorgaan ik geniet van haar muziek
 • Reactie door Rebecca op 24/09/2009
  cascada is gewoon de beste die cascada niet leuk vind is echt ziek!
 • Reactie door anoniem op 24/02/2010
  hoi wij houden van jullie
 • Reactie door anoniem op 24/02/2010
  hoi srry ik was nog niet klaar wij houden van jullie XXXXXXXXXcascada(natalie hortor) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
 • Reactie door anoniem op 24/02/2010
  hoi srry wij zijn aan het dollen kijk maar niet naar onze berichtjes !!!!!! ik ken cascada niet eens x anomien
 • Reactie door charie op 17/03/2010
  ze is gwn de best!! leuk stuk!x
 • Reactie door kelly op 26/05/2010
  hoe oud is cascada ze is vet cool en leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Reactie door anne op 26/05/2010
  ik ga binnenkort naar een concert van cascada!!!!!!!!!!! lijkt me vet cool
 • Reactie door lyMRwdNhaENMKvky op 09/09/2011
  In awe of that anwesr! Really cool!