Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Amerikaan eet 66 hotdogs in twaalf minuten!

Geschreven door Tom op 05/07/2007
Ik hou van hotdogs... maar je kan het ook overdrijven!

 
 • Reactie door goor op 24/02/2009
  dat lijkt me egt zo vies ik hou al niet van hotdogs laatstaan 66 in 1 min. amerikanen hebben nix te doen stelletje viezerikken
 • Reactie door hoi van den doei op 20/04/2010
  o.. ha!!!!!!!!!! dikzak ouwe dat is het raarste dat ik ooit heb gelezen man echt ik kan het niet eens geloven ik moet het eerst zien dan zal ik het geloven even zereneus hoe??????? kan iemand z snel en z veel eten pffffff nou ik ga dan maar want straks word zelfs ik misselijk word hij niet misselijk????????????? ik dus wel ik lust al geen hotdogs en nu moet ik echt overgeven bij de gedachten dat iemand zsnel en z veel kan eten blh, iiiiiiiiiieeeeeeeeeellllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik word misselijk van jullie!!!!!!!!! nou doooeeeiii afzender:................. anoniem
 • Reactie door the lyncher op 21/04/2010
  jonges luister eens ik ben 15 jaar oud en zoek een meid om mee uit te gaan is er iemand die behoefte heeft aan een leuke jonge die er goed uitziet. ik ben heel avontuurlijk en hou van reizen. wie weet ga ik wel met jou op reis. mail me alsjeblieft als je met me uit wilt!!. xx bob xxxxx
 • Reactie door the lyncher op 21/04/2010
  ik heb al vrij lang gewacht op een reactie maar die is er nog steeds niet wil iemand alsjeblieft contact met me opnemen. ik ben gewoon een hollandse jongen die op zoek is naar een beetje liefde. of gewoon een leuke vriendin om mee te praten ofzo. mail me alsjeblieft. of zet er gewoon een reactie bij PLEASE!!! xxbob xxxxxx