Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen

JBL-koptelefoon, Zalando- of Bol.com bon winnen?

Doe mee aan het Nationale Scholierenonderzoek. Vul de vragenlijst in over jouw toekomstplannen (ca 10 min) en maak kans. 

Naar de vragenlijst

Dit is een oud artikel uit het archief van Scholieren.com, door omzettingen kan de lay-out er rommelig uit zien.
Artikelen van nu, vind je hier.

Verliefd

Geschreven door Eline op 09/07/2007
Oh god. Ik heb het zwaar te pakken. Dit is niet normaal meer. Ik word niet goed! Mijn hart maakt overuren en ik zwf! Ik ben verliefd, tot over m'n oren. Hij heet Mario (niet van het spelletje, ha-ha) en hij is de knapste Italiaan op deze aardbol.Ik kan je vertellen: voordat ik Mario ontmoette, heb ik veel rondgekeken naar het Italiaanse mannelijk schoon, maar zo eentje als Mario had ik nog nooit gezien. Hij is gebruind en heerlijk gespierd. Zijn zwarte, golvende haar reikt tot iets boven zijn schouders en als het voor zijn ogen zit strijkt hij zo sexy met z'n hand door zijn haar. Een prachtige rij witte tanden en ng mooiere donkerbruine ogen. Ja, hij is helemaal perfect. Super romantisch, ook dat nog. Gisteren heb ik met 'm gezoend, op het balkon. En het was volle maan. Ik smelt nog als ik eraan denk. Maar ik ga er vandoor, mijn tijd in het internetcaf zit er al weer op. En bovendien.. ik heb hier betere dingen te doen dan te webloggen. Vanmiddag ga ik zeilen met Mario! Joehoe!

 
  • Reactie door diana op 10/07/2007
    oh wat super romantisch. je hebt echt geluk.
  • Reactie door Eline op 10/07/2007
    Ja h! Het klinkt net als 'n sprookje!
  • Reactie door hj op 23/07/2007
    heej leuk romantisch hoor suc6